Te 26 procent to i tak o wiele, o wiele za dużo.
To powrót do tradycyjnego betonu. Około 25%.
Tak powinno być. Zawsze bylem zwolennikiem mniejszościowych rządów. Za oceanem też.
Poczekaj jak sie kasa skonczy.
I beda kartki zamiast 500+
Żelazny elektorat pis to włąśnie około 20%
Fajne.Moze to sie sprawdzi. ![]()
A głosowałbym na ruch Holowni.
Też przychylam się do Hołowni, ale poczekam na ruch Trzaskowskiego.
To wyborcza.
Spora liczba niezdecydowanych.
No to niezła panika w pisogrodzie. Wiele kundelków rozgląda się za nowym panem.
A Duda milczy…, milczy…, milczy…
O ile okazalby sie samodzielnie myślącym…Ale niestety,to jest PO.Dla mnie to skompromitowana wielokrotnie partia,zarozumiala swoim poparciem wśród elit ktore sa zdaje sie,te same co za czasu UD.
I ja ich bardzo lubie,traktuje jako ozdobe codziennosci,jako opoke chroniąca nas przed wandalizmem tzw. klasy robotniczej,wszelkiego warcholstwa,wywracania wszystkiego do góry nogami itp.
Ale ich porazki,braku wstydu,refleksji,arogancji nie zamierzam zapominac.A o ściaganiu nam na kark tzw.“imigracji” juz nawet nie wspominam bo zaraz mnie tak nerwy ponoszą ze nabieram przekonania ze nawet ja moglbym wyjść na ulice ![]()
PiS ma jeszcze 3 lata.
Ma być nowa ustawa aborcyjna przywracająca przerwany przez TK kompromis z zastrzeżeniem że np. dziecko z zespołem Downa będzie trzeba urodzić. By nie nadużywać aborcji.
Zlapal covida i pod respiratorem
Sam osobiście będę do was strzelał kiedy staniecie pod ścianą ale sami sie oto prosiliście
Dla Dudy to ostania szansa by pokazać niezależność od Prezesa. Ma przecież niezależność instytucjonalną, Kaczyński absolutnie nic mu nie może zrobić, nic! Gdyby wezwał do siebie Jaro-zelskiego i nakazał mu po prostu " Zrób pan coś z tym, bo pożałujesz" to mógłby na tym zbić niezły kapitał polityczny.
PO u mnie przepadło. Pogrążyły ich u mnie te podwyżki. Zrobili się nagle bardzo aktywni.
Ta Duda jest dupa i tyle.
Też jestem pamiętliwa. Pamiętam wiele złego zrobionego przez PO w Poznaniu za czasów prezydenta Grobelnego. Nie ma dla mnie partii, jeszcze nie powstała, ale może do kolejnych wyborów coś się urodzi:)
Duda jest podnóżkiem. Wczoraj pouczał i krzyczał to co prezes… dziś mu kazali znów ograć Polki na miłosiernego prezydenta, to się pochyli i szuka rozwiązań. Hipokryzja. Jazda z nim… na taczkę dziadów!
Wygląda na to, że kurdupel przeholował z socjotechniką. Chciał uruchomić temat zastępczy, ale takiej reakcji ludzi się nie spodziewał i dobrze mu tak. Jego młode wilczki, jak tylko poczują krew, same rzucą mu się do gardła. Pis w nowym wcieleniu będzie dalej zbieraniną miernot, kombinatorów i złodziejaszków, chyba jak każda polska partia, ale przynajmniej nie będą się ludziom wpieprzać do życia, a potem to już wyborcy rozstrzygną…