Widzieliscie to?!

Zapowiada sie zayebiście…Skocznia dzisiaj w niczym nie przypomina tej z czasu Fijasa czy Bobaka.Za kazdym razem musze sie otrząsać ze wspomnien.Z tego leśnego obrazka i jako takich,sukcesów Polakow :innocent:
Jak to sie wszystko zmienilo!
Inny swiat,inne wyniki,inne style…
A my z europejskich średniakow,stalismy sie potęgą…I pal diabli nasze kasandryczne teksty sprzed paru miesiecy.
Dzisiaj to wyglada lepiej niz za Malysza!

2 polubienia

A jeszcze niejaki Stękała się czai. Niewykluczone, że wreszcie Zniszczoł coś “powie”…

Widać tę chęć do skakania.

2 polubienia

Nikt o tym nie napisze bo tzw. dziennikarstwo dzisiaj lezy calkowicie…Ale przeciez widac gołym okiem ze Zniszczoł złapal wiatr w zagle.Ze jest rywalizacja w ekipie…
Wielka sprawa bo czyni roznice w porównaniu z minionymi latami.

2 polubienia

Ja bym Kota na Wolnego wymienił. Chociaż, kto wie…?

1 polubienie

@collins02, Ty napisz :grin:
Widziałam Twój komentarz tu i tam po kwalifikacjach :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 polubienie

Wolny albo Wąsek…Mysle ze juz czas by Kot sie sam pozbieral i zastanowil nad swoim skakaniem.Ten marazm zbyt dlugo trwa.I nikt z tym nie jest szczesliwy…

1 polubienie

Tu i tam…Czyli gdzie? :thinking:
Pisze na stronach sportowych ale…Niestety wystarczy zgloszenie jakiegos maloletniego idioty i od razu moderacja wpis usuwa.Zlośliwość reguluje wiec nie za bardzo mi sie chce produkowac tam gdzie wlasciwie nie warto…

1 polubienie

Bo tam też jest “szamboneria”.
Tam, gdzie ktoś śmiga w koszulce Stonesów :stuck_out_tongue:

1 polubienie

No ja mam koszulke Stonesow w swoim avatarze na potrzeby forum sportowego…Ale co ja tam takiego napisalem ze przykuło Twoja uwage,to juz nie mam pojecia :joy:

1 polubienie

Nic. Ja robię systematyczny przegląd sportowy, też mogę komentować ( mam jeden login na wp).

1 polubienie

A jednak cos widziałaś :innocent:
Wczoraj napisalem cos w rodzaju “apelu"o uspokojenie w kwestii Graneruda.Najpierw pojawil sie tzw"hejt” a kilkadziesiat minut potem,ktos usunąl moj wpis.
I tak to wyglada…Jak nie masz"wroga" toś zdrajca :roll_eyes:
Rodzaj nieuleczalnego debilizmu,o czym bylo juz dzisiaj w innym temacie.

1 polubienie

Dzisiaj odniosłeś się do
Szczocha.
Nieważne. Podchodzę do tego z rezerwą, mnie niewiele zdziwi w necie. Czasem chcę wyrazić uznanie dla sportowca i tyle.

1 polubienie

Tak i to nie po raz pierwszy…
Nie cierpie takich szczurow odważnych zza klawiatury a plujacych jadem na swoich reprezentantów.
Pierwszy raz napisalem cos na ten temat jakies 6 lat temu chyba…
Lata mijają a ja nie tylko nie cierpie wspolczesnych gówniarzy ale i kibolstwa w Polsce.Nawet w tej chwili odruchowo zakasalem rękawy :face_with_raised_eyebrow:

Nie walczę z wiatrakami, nie zauważam już wielu tekstów, mimo iż je widzę.
Jak w/w, piszę tylko aby wyrazić uznanie.

1 polubienie

To jest chyba najlepsze wyjscie z sytuacji.Postawic na strone pozytywną.
No…Mnie jednak czasem ponosi.
Jak wtedy gdy ośmieliłem sie nazwac po imieniu tych bandytow z Ruchu Chorzów ktorzy pobili jakis meksykanskich marynarzy na polskiej plazy bo tamci sie podobno dostawiali do jakies dziewczyny :face_with_raised_eyebrow:
Padlo na Ruch ale mam pelną swiadomość ze tacy sa doslownie WSZEDZIE wsród kibolstwa w Polsce…

2 polubienia

Zauważyłam, że jestem bardziej opanowana niż Ty, a uwierz mi, podchodzę bardzo emocjonalnie do wielu spraw.

1 polubienie

U mnie juz chyba za pozno na zmiany :joy:
Zresztą…Ja sie tego broń Boże nie wstydze!
Jestem wyznawca mysli mojego ulubionego filozofa Edmunda Burke’a ktory sprecyzowal to prawie 300 last temu.
“Wystarczy nic nie robic aby zlo triumfowalo”.
Robic dzisiaj a kiedys to dwie rozmaite sprawy…Ale zle bym sie czul gdybym nie zajmowal stanowiska w tej czy innej,sprawie.

1 polubienie

Ja też potrafię ostro zareagować, bronić racji, przeklinać :innocent:
Powtórzę raz jeszcze. Nie walczę z wiatrakami, w necie setki razy zagryzam jęzor ( zajmuje myśli czym innym), żeby paluchy nie przelały moich prawdziwych myśli i emocji.

1 polubienie

Jestes strzelcem!
A to zobowiązuje! :innocent:
Dziwne by bylo gdybys wszystko miala gdzieś…

1 polubienie

Panowania nad emocjami uczę się każdego dnia.
Też jestem apodyktyczna.

1 polubienie