Ja zawsze bylem do doopy uczniem.Poza geografią.I fakultetami z polskiego I wf-em…
A ja już oczekiwuję na Bischofshofen…
Tam skacze się daleko.
O ktorej bo musze wyjść…
16.45
Kubacki w parze z Kotem… Ma farta Kubacki. Trafił na darmowego “przedskoczka” xd
W serii próbnej spokojnie wygrał Kamil, ale reszta średnio.
Zaraz się zacznie.
Dla odskoczni temat o skokach?
KAAAMIIIL !!! 139Mm… w pierwszej serii…
Ajzenbiśla się nie zakwalifikował. W finałach mamy jeszcze Stękałę, Żyłę, i Kubackiego, pierwszej 1O. Granerud 8. Geiger jeszcze dalej. Przepięknie, przepięknie…!!!
Widzieliście to?
A mnie odlaczyli transmisje"z uwagi na ograniczenia licencyjne".Zaraz po klapie Eisenbichlera…No kurde,jak ja mam byc na starość spokojnym czlowiekiem???
Muranka pechowo…6 lucky looser…
Geiger odrobił straty do Kubackiego. W klasyfikacji Turnieju wskoczył na 2. pozycję.
Przeoczyłem z tej radości. Ale trzeci Kubacki nie powiedział ostatniego słowa, jeszcze jedna seria jest. Co prawda, Geiger też nie frajer i może się nie dać. W każdym razie będzie, co będzie, ale zajebiście ciekawie. Walka panie, będzie walka,
Ale jeszcze nigdy tak dobrze nie było… Żeby tylko Dawid utrzymał to miejsce, już będzie bardzo dobrze…
Ktos sie zlitowal i zamiescil skok Stocha na yt…
Jak to kiedys mawiano,tylko kataklizm moze odebrac Kamilowi wygraną.Ten skok byl [przynajmniej tak to wyglądało] na luzie!
Fenomenalny triumf Kamila!
Na razie,brak mi słów…
Nokaut.
W pierwszej 10 czterech Polaków, a w 5 trzech.
Ale najlepiej brzmi, że w pierwszej 6, czterech.
wiecie co to jest ?
K M B 2021
Kamil mistrzem Bischofshofen 2021
(z internetu)
wielki pokłon - dwa razy mazurek
drużynówka byłaby by nasza.
Z palcem w zadku i na jednej nodze…,
Ale konkursy drużynowe dopiero przed nami. Strach się bać…