Widzieliscie to?!

4 polubienia

To pytanie o austriackiego skoczka z 2010 roku…Gdyby nie zdjecie,mozna sie dlugo bujac bo pytanie bylo o czlonka druzyny :smile:

1 polubienie

O czym piszesz @collins02?

Co do mojego wyniku. Błąd popełniłam w pytaniu 5 i 7.
Na skoczkach nie poległam, to chyba jedyna zimowa dyscyplina, która mnie interesuje. Czasem oglądałam starty Justyny, to i jej rywalki trochę mi utkwiły w pamięci.

1 polubienie

Odnosze sie do quizu.Masz 2 bledy a ja wskazalem jedynie to pytanie ktore bez zdjecia,sprawiloby mi problem.

1 polubienie

Wiem chyba, o którym pytaniu mówisz. Jeszcze raz otworzyłam link. To pytanie 12-te, na którym jest “Szliri”?

1 polubienie

Chyba tak.Nie pamietam numeru ale o to chodzi.

1 polubienie

10/15, jestem zadowolona z wyniku.

3 polubienia

Mi też, jednak podpowiedzieli, przez co pytanie było łatwe.
Gdyby na zdjęciu pojawił się Morgi lub Kofler, też bym trafnie strzeliła. Tylko Loitzl z tej czwórki taki mało charakterystyczny dla mnie.

1 polubienie

To w ogole zabawa dosc ryzykowna.W kaskach to sa mezczyzni,bez kaskow jak dzieci.Chyba tylko Glodberger byl zawsze taki sam :smile:

1 polubienie

On, to taki pyzaty śmieszek, poza skocznią niezły miglanc :wink:

1 polubienie

Nigdy nie zapomne jak chodzil po przebieralni zatykajac sobie nos bo inny skoczek zdjal buty :smile:

1 polubienie

Tego nie widziałam. Wiem tylko, że trudno było poskromić jego zapędy imprezowicza.

1 polubienie

Goldi jest jedynym skoczkiem, który wygrał PŚ, ani razu nie zajmując pierwszego miejsca.

2 polubienia