To pytanie o austriackiego skoczka z 2010 roku…Gdyby nie zdjecie,mozna sie dlugo bujac bo pytanie bylo o czlonka druzyny
O czym piszesz @collins02?
Co do mojego wyniku. Błąd popełniłam w pytaniu 5 i 7.
Na skoczkach nie poległam, to chyba jedyna zimowa dyscyplina, która mnie interesuje. Czasem oglądałam starty Justyny, to i jej rywalki trochę mi utkwiły w pamięci.
Odnosze sie do quizu.Masz 2 bledy a ja wskazalem jedynie to pytanie ktore bez zdjecia,sprawiloby mi problem.
Wiem chyba, o którym pytaniu mówisz. Jeszcze raz otworzyłam link. To pytanie 12-te, na którym jest “Szliri”?
Chyba tak.Nie pamietam numeru ale o to chodzi.
10/15, jestem zadowolona z wyniku.
Mi też, jednak podpowiedzieli, przez co pytanie było łatwe.
Gdyby na zdjęciu pojawił się Morgi lub Kofler, też bym trafnie strzeliła. Tylko Loitzl z tej czwórki taki mało charakterystyczny dla mnie.
To w ogole zabawa dosc ryzykowna.W kaskach to sa mezczyzni,bez kaskow jak dzieci.Chyba tylko Glodberger byl zawsze taki sam
On, to taki pyzaty śmieszek, poza skocznią niezły miglanc
Nigdy nie zapomne jak chodzil po przebieralni zatykajac sobie nos bo inny skoczek zdjal buty
Tego nie widziałam. Wiem tylko, że trudno było poskromić jego zapędy imprezowicza.
Goldi jest jedynym skoczkiem, który wygrał PŚ, ani razu nie zajmując pierwszego miejsca.