Widzieliscie to?!

na razie niech inni się boją - mamy formę

1 polubienie

Jeszcze przyjdzie na to czas.I to juz niebawem.

2 polubienia

i dobrze - trza kuć żelazo póki gorące (forma nie trwa wiecznie)

2 polubienia

Zgadza sie.Tyle juz sie wydarzylo w skokach ze i z utratą formy trzeba sie liczyć.To co sie dzieje z Eisenbichlerem to najlepszy dowod i przestroga jednoczesnie…
A i Granerud nie jest sobą w chwili obecnej.Tutaj wyraznie rozchwiana psychika niedojrzalego chlopaka bierze góre…

2 polubienia

Granerud, troche przypomina mi Małysz/Schmitt.
Jak dobrze wiemy skoki to głowa. Oczywiście trzeba mieć formę i mile widziane doświadczenie. Jednak głową się wygrywa. Może to nie zawsze jest sportowe, ale po latach, oglądając kroniki - czy też w samej historii zostają ci co wygrali.
Kiedyś miałem szefa, który mówił: nie znosisz pary?, to po co pchasz się do pracy do kuchni.

2 polubienia

3 polubienia

Troche za wczesnie by go osądzać.To dzieciak.A poza tym,pierwszy TAKI sezon w karierze.Za rok bedziemy wiedzieli czy w ogole warto poswiecac mu tyle uwagi.Wielu Finów i Norwegów uskutecznialo jazde po bandzie i Granerud nie jest na tej mapie,nikim specjalnym.

2 polubienia

zauważam że Norwegowie podobnie jak i Holendrzy mocno zadzierają nosa do góry.
Dobre chociaż tyle, że niemiaszki w końcu dobrze grają nasz hymn. Mam nadzieję że “nasi” zrobią wszystko by parę razy jeszcze poleciał :smiley:

1 polubienie

Wczoraj kwalifikacje ogladalem na niemieckim kanale.Spokojna stonowana transmisja.I tych kilka slow pod adresem Stocha,nawet glupek by zrozumial…Jeden wielki ZACHWYT i teksty w ktorych wraca jak bumerang gadanie o historycznych dokonaniach…
Nic mi nie wiadomo o Holendrach ale norwescy średniodystansowcy usmiechaja sie tylko do Anglików,podczas mityngów.Sa wspaniali ale na bieżni.Poza nią juz znacznie gorzej :rofl:
Ale nie róbmy kolejnej,klasycznie polskiej,nagonki.Przeciez wystarczy spojrzec by dostrzec roznice miedzy np. pimpusiem Granerudem a R.Johansonem.
O wspanialym niegdys Tommy Ingebrittsenie nie wspominajac…

1 polubienie

Niestety nie oglądałam ale śledziłam relacje w necie. Pamiętam jak jakiś czas temu wypowiedziałam się tutaj,że skoczkowie wykażą się w obecnym sezonie i osiągną piękne wyniki i pamiętam też sceptyzm niektórych odnośnie moich słów.
Jestem ogromnie dumna i szczęśliwa i pełna sympatii dla naszych skoczków.

4 polubienia

Polscy skoczkowie są niezwykle popularni w Niemczech i doceniani. Małysz, Stoch, Kubacki, to nasze wspaniałe wizytówki w krajach, gdzie znane są skoki.

2 polubienia

Ja byłem bardzo sceptyczny.

1 polubienie

No to brawo Ty :slightly_smiling_face:
Fakt,bylem sceptykiem choc z pewnoscia nie najwiekszym.
Skoki wlasnie takie są.Przewidywania bardzo rzadko sie sprawdzaja.No chyba ze ma sie WIARE I NADZIEJE :joy:
Będe teraz zasiegal Twojej opinii!

1 polubienie

o dziwo nawet w hiszpanskich wiadomosciach byla krociutka, ale jednak wzmianka o Stochu.

2 polubienia

To nie byłam ja :stuck_out_tongue:
Ja, cały czas czuję, że Andrzej Stękała stanie na pudle w tym sezonie.
Jest stabilny, stale depcze po piętach najlepszym. Jako samozwańczy trener uważam, że powinien ten czas wykorzystać. Po sezonie może sobie namieszać w głowie chcąc coś zmienić-uskutecznić, i skończy jak M.Kot.

1 polubienie

Lepiej nie :rofl:, ale naprawdę czułam, nawet nie chodzi o to,że wierzyłam bo to osobna kwestia, po prostu czułam to :)) @collins02.

2 polubienia

Wiem @birbant :)) To w tej chwili nie ma znaczenia,najwaźniejsze,że jest tak pięknie i możemy się wspólnie radować i wzruszać :))

2 polubienia

no to pobawcie sie testem

moja zgadnac 53%, czyli cuda na swiecie sie zdarzaja

4 polubienia

Komplet bez cienia wątpliwości.

4 polubienia

15/15…Ze spokojem.

4 polubienia