A chociaż zimno?
ps ja też się pochwalę: mam uderzenia gorąca, chce mi się spać, byle co i zadyszka oraz drapię się po stresie. Ale uznaję, że najpierw trzeba schudnąć, żeby nie mieć 100 w obwodach Poza tym moje poty wobec cukrzycy są doprawdy śmieszne.
Tylko @elsie niech nam obieca, że będzie nosić ze sobą Colę albo coś slodkiego…przecież w tym kraju to jak czlowiek zemdleje to nie każdy się zorientuje, że on nie pijany a cukrzyk
Jak na te pore roku to zimno.
Te ciagle deszcze sa dpowodowant frontami nizowymi sciagajacymi polarne powietrze, ale dluzszy dzien, choc chmury robi swoje. Wiosna idzie.
Ale straty w rolnictwie spowodowane podtopieniami i powodziami sa duże.
Nie liczac katastrofy z listopada - kiedy zginelo ponad 200 osob a kilka miejscowosci prawie zmylo z powierzchni. Samych zlomowonach samochodow naliczyli ponad 130 tydiecy.
A jeszcze rozmyte drogi, oduniecia ziemi?
Konczymy leczenie przez internet, bo przyjdzie fachowiec i nas pogoni da kąta…
Znowu jakas zagadkę nie rozwiązania zapoda?
To się nie tak robi: chodzić trzeba, to jest lek.
Jardinance i mounjaro. Tanie nie jest toto ale efekt widoczny.
Cukrzyca a właściwie wysokie cukry utrzymywane dłużej porażają końcówki nerwów.
dajcie lekarzom zarobic…
A kto im broni?
sa tacy co to na forum poczytaja i potem leczyc sie nie chca.
Albo wszystko na raz!
A ja lekarzem nie jestem, Zalecam wizytę u diabetologa.
na poczatek dobry lekarz oolny, bo dokladniejsza analityka roche trwa,
To trochę to co najmniej rok. Więc warto działać. Ja mogę poradzić coś ale to tak nie do końca uczciwe. Niech Elsie straci przytomność przy jakimś szpitalu. Karetka, oddział na 3-4 dni i kierują do swojej poradni w ciągu 2-3 miesięcy.
BOŻE kark skręcę! A poza tym ja nie wychodzę z domu!
to wezwij pogotowie do domu. Uwierz działa. Ja tak załatwiłem tomografię w 3 dni.
Pogotowie było. Nic nie stwiedzili. (czyli: rób co robisz i nie zawracaj d…).
mało wiarygodna byłaś
Taaaa
Ela to nie było złośliwe
Ależ wiem!