Wierzycie że Wyszyński przyczynił sie do cudu uzdrowienia?

Dla mnie akurat jest swietny.

O tak, mnostwo jest tego!

@GumowyKrokodyl Gdzie ten Franio mieszka?

Pojęcia o historii KK nie masz. I jak zwykle wypowiadasz się na temat sobie nieznany. Ale czego spodziewać się po kimś kto wierzy w brednie o katastrofach lotniczych?

3 polubienia

Masz gorszy dzień dziś? Może zadzwoń po lekarza za wczasu zanim wybuchniesz znowum

Ojjj, nie polecam takich uwag…

Niestety to nie ja chamsko oceniam obrażam kogoś prywatnie jako osobę, co najważniejsze piszac nieprawdę, reagujac na to co ten ktoś pisze w internecie, w tym temacie czy w innym… To ta jedna osoba… Inne dały sobie spokój odkąd jest nowe pytamy bo chyba zrozumiały ze to raczej zle o nich świadczy…

No coz, przez jakis czas pewnie bedziesz tak uwazal…

A, w którym momencie obraziłem ciebie, w dodatku chamsko?
Znasz historię KK? Nie znasz. Znasz prawa fizyki? Też nie znasz. Po prostu, to stwierdziłem, nie obrażając. Udowodnij, że znasz, to ja przeproszę, że się pomyliłem w swym stwierdzeniu. @GumowyKrokodyl

Teraz Możesz tak pisać ale twój Komentarz był po prostu chamski. Jakie ma znaczenie ze nie znam historii kk i nie wiem o tym ze kiedyś tam był papież jeszcze gorszy od tego teraz? Napisałem komentarz nie na poważnie a ty zawsze reagujesz jakbym popełnił jakąś zbrodnie tutaj… Nie muszę mieć pojęcia o historii kk jak ty zeby napisać ze Franciszek jest złym papieżem dla mnie. A co do smoleńska i laczenia z tym znajomości praw fizyki jako warunek do tego wierzenia ze to katastrofa to już kompletne nieporozumienie, ponieważ prawa fizyki przedstawiane jako dowód na oficjalna wersję (ktoś to pisał kiedyś) są zalosne i to zaden dowód bo przykładowo można dodać bombę na samolocie i on też spadnie zgodnie z prawami fizyki… Oczywiście nie mówię nic o bombie xd

Turaczej mylisz wiare z religijnoscia.
Wiara to jest cos bardzo osobistego,
Wy nam mozecie mowic,a my mozemy w to wierzyc,lub nie.
I to obejmuje kazda dziedzine zycia,nie tylko religie.
Moge sie poddac pewnym doktrynom,dogmatom,ale ie koniecznie musze w ie wierzyc.

1 polubienie

@GumowyKrokodyl A więc powiedzenie o tobie prawdy, uważasz za chamstwo. Tak wynika z twego komentarza. Miłej niedzieli. :blush:

2 polubienia

Nie. Po prostu ty piszesz to w takiej chamskie atakującej formie której nie użył byś do nikogo piszac o kimś prawdę. Zacznijmy od tego ze o nikim nie pisał byś tu prawdy bo wiesz. Ze to chamskie… A to o fizyce to nie prawda. Zalosnie laczenie Znajomość praw fizyki z zamachem Smoleńskiem to kompromitacja fana katastrofy… Dobrze wiesz ze jestes chamski. Trzeba odróżniać sCzerosc od chamstwa a ty masz z tym problem… W sumie jesteś szczery i chamski ale nie piszesz prawdy. Wykorzystuje to ze masz tutaj poparcie i używasz swojej “Prawdy” do obrażania. Ciekawy sposób znam to. O dość dużej liczbie użytkowników tutaj mógłbym napisać kilka zdań (ty też byś mógł) które były by prawda według mnie czy ciebie a nie według niego i by go obraziły… Noooo. Tak to dziala

Wiaty nie mozna zniszczyc.