w nim, zamiast tradycyjnego widoku Księżyca, żywą, śmiejącą się główkę ludzkiego niemowlęcia? Żadna pareidolia.
Zdjęcia z grafik Google
- Wierzę
- Nie wierzę
- Trudno powiedzieć
- Mam jeszcze inne zdanie nt. temat
0 głosujących
w nim, zamiast tradycyjnego widoku Księżyca, żywą, śmiejącą się główkę ludzkiego niemowlęcia? Żadna pareidolia.
Zdjęcia z grafik Google
0 głosujących
Czemu miałbym Ci nie wierzyć, ja się pytam się …?
Księżyc powiadasz?
Pierwsze zdjęcie zrobiłam o 3 w nocy z poniedziałku na wtorek. Pokój nagle zrobił się jasny. Złapałam za telefon i jest fotka. Oczywiście jest najgorszej jakości. Nie oddaje prawdziwego piękna. Tak jak na drugim zdjęciu, które zrobiłam dzisiaj, kilka minut po godzinie 5.
Marzy ci się rodzina?
Ty se lepiej popatrz jak ta Twoja zachwalana Szwecja dostaje po “mordzie” od COVID-a. Na 15 najgorszych pod tym względem rejonów w Europie, 13 znajdują się w Szwecji …
Dane sprzed tygodnia.
Nie, to nie może być prawdą, no nie? To pewnie spóźniony żarcik
Szkoda mojego czasu na wiadomonacyjne szuje.
Ostatnia (26.04) pełnia to byl superksiezyc, niestety u mnie lalo jak z cebra i tylko pioruny moglam podziwiac.
Ma tez romantyczne nazwy
Niekiedy nazywana jest również Pełnią Różowego Księżyca , Pełnią Kiełkującej Trawy lub Rybią Pełnią
Mnie, 2 noce z rzędu obudził blask pełni księżyca.
Łóżko mam tak ułożone, że patrzę wprost na okno. Widok tak cudowny.
Pod jakim względem cudowny? Może magiczny?
Księżyc wiedział, że szujowate nie zasługują widzieć Jego oblicze.
Cudowny i magiczny.
Nie zapominaj, że mój aparat w telefonie nie oddał prawdziwego kolorytu.
Tiaa, i stad burze nad całą Hiszpania od tygodnia
Tak, wierzę. Człowiek ma naturalną skłonność do dostrzegania ludzkiej twarzy nawet tam, gdzie jej nie ma.
Najpierw naucz się czytać ze zrozumieniem.
Nie popukał. Jeb nął
Tak…Akurat w to po raz pierwszy,wierze Ci bez zastrzeżeń.Od setek lat,wszystko zaczyna sie od ksieżyca.Czasem nawet zęby od tego stają sie bardziej okazałe.
I futerkiem sie porasta…
Bylo o tym nawet na wp.pare dni temu.