I do tego ta yebana azjatka skacząca z radości…
Mam nadzieję że Maja ją kiedyś dorwie…O ile będzie kogo…
To mnie rozjuszyło, do tego te tajskie małpy tańczące z radości. Kogo oni wpuszczają na te mecze?
Chwilę popłaczę i będziemy grać dalej. I tak trzymaj Maja! ![]()
Niestety,to nie jest sport dla każdego.
Psucie zaczęło się od strojów.Potem telewizja.A teraz poprawność polityczna oraz ta najgorsza,bazująca na dewiacji pojęcia tzw.“równości”
Poprawność polityczną osobiście zastępuję grzecznością i życzliwością pod warunkiem przekroczenie pewnej granicy.
Właśnie puszczali wywiad z Hubim więc musiałem go posłuchać. Dobry ma nastrój, jak by co… ![]()
Grzeczność za grzeczność.Lub,jeśli kogoś w danym momencie na to stać,niech otworzy poletko dla ironii.Lub nawet sarkazmu który tak uwielbiam…
Ale nigdy dla pyskatego lansu i ordynarnej propagandy!
Ty na serio nie czujesz uryny chamów? Czy tylko nie chcesz się kolegom narazić?
A także na początku.
[quote=“collins02, post:25, topic:27953”]
Ty na serio nie czujesz uryny chamów? Czy tylko nie chcesz się kolegom
Nie czuję.
Majchrzak wygrał I set z Tabilo 6:3. ![]()
W II 6:5 dla Polaka i będzie teraz serwował. 7:5
![]()
W III secie Polak przełamuje na 1:0. 3:2. 5:3. 7:5.
![]()
Bardzo dobra gra Kamila, szybka, pewna, dynamiczna, bez fajerwerków, ale i bez dramatycznych błędów, bardzo pewna, dokładna i skuteczna. Tempo imponujące.
Na razie panowie wiodą prym…Ciekawe jak długo.
Czas na panie, a detaliczniej na naszą Igę. Zaraz się zacznie. A ja “modlę” się, żeby nie było tego, co w Bad Homburg. Dobra, zapominamy i mam nadzieję, że Iga nie pozwoli, żeby się przypomniało.
Iga - Townsend. 1:1 - Iga wyszarpała swoje podanie, ale gdyby była dokładniejsza, obyło by się bez przewag. 3:1 i taką Igę chciałby zawsze oglądać.
Tak jak się spodziewałem,w początkach turnieju są tylko mecze Angoli.Wrócimy do normalności gdy odpadną…Ale chyba nie wcześniej…
Piękny gemik Igi na 2:1 z przełamankiem. Oglądasz?
No napisałem wyżej że nie ma czego…Jest fascynujący mecz Royer-Wendelken ![]()
Iga jak do tej pory rządzi na korcie z tą Murzynka o posturze sztangisty wagi superciężkiej. 3:1. 5:1 - Iga wreszcie serwuje, wreszcie serwuje, wyobraź pan sobie, panie Jurek…
Jest transmisja.Ruszył drugi kanał.
A już myślałem że upadli na głowę i transmitują S.Williams…
Noo… Z tego co widzę,piękna gra!
I tylko 4 błedy niewymuszone…
Oby tak dalej.
Townsend nigdy niczym nie imponowała ale przede wszystkim,to Iga gra bardzo dobrze !
Iga zagrała fenomenalnie! 6:1 Oby to nie było chwilowe.
A tak przy okazji, skoro widzisz tę Murzynkę, to ustałbyś jej liścia? Przyznaję, że ja nie. ![]()
Za wcześnie pochwaliłem Igę, to był jej fatalnie zagrany gem. 0:1
Uchyliłbym się ![]()
kiepski gem Igi na 0:1.
I dalej jest fatalnie…Powtórka z rozrywki…“Słuchają jej biura,słuchają podwórka”…Co to w ogóle za gra do cholery???
Odróbka przełamania wisiała w powietrzu. Szkoda, ale to wina Igi.
Koniec marzeń i nadziei, wracamy do twardej rzeczywistości. 0:3
Ponura rzeczywistość trwa. 0:4