Ale to dosyć niebezpieczne. Rybcia ma, oczywiście, rację!
Ty sobie jaja robisz a Polacy cierpią. Ci normalni.
Chwalisz sobie PiS siedząc w Niemczech. Brawo ty.
![]()
Jakie jaja? Zadaje bardzo madre pytania bo nie wiem jak wtedy było.
Duda według sondaży wygrywa w 15 województwach a w Małopolskę podkarpackie podlaskie i kieleckie ma ponad 50 procent.
Polacy to po prostu głupi, naiwny i ciemny naród. Jak wypłacają comiesięczne 500+ to na śmietnikach przybywa mebli, foteli (nowe kupują, stare wywalają), a janusze święcą nowymi smartfonami. Tanio dupę sprzedaliśmy.
Polska B!
@GumowaKaczka
Inaczej sie to widzi jak sie nie mieszka w Polsce
Dyskryminujesz społeczeństwo inaczej myślące? Czy jak? Maloposlska to nie polska B…
…
Tak się akurat składa. To nie dyskryminacja tylko stwierdzenie faktu.
Więc ja też stwierdzam fakt że w większości regionów powiatów gmin w Polsce, PiS ma przewagę na opozycja a w PolsceB ta przewaga jest jeszcze bardziej wyraźna… + małopolska gdzie PiS ma równie wielka przewagę nad reszta ale nie jest to polska B… Więc nie wiem jak GLOWNIE polska B niby głosuje na PiS… Xd
Jaka wiosna? - 8 stopni… ![]()
No i ?
Jeszcze się dowiesz…
Czego się dowiem? Przecież to fakty z którymi nie można dyskutować xd
Napisałaś co o mnie w innym pytaniu. Więc gdzie ja pisząc to, piszę coś źle o Polsce B? Wy na serio chyba nie rozumiecie tego co pisze bo w ostatnich godzinach to już któryś przypadek albo to jakiś spisek. Może jesteście podstawieni tak??
Wiem co to polska B. Gdzie niby nie wiem? I jakim cudem stwierdziłaś to po mojej ostatniej odpowiedzi XD
Pisząc ze mną ciągle się nie zgadzacie mimo że mamy takie samo zdanie praktycznie na temat wszystkiego… Zawsze się nad tym zastanawiałem… No może wy mnie nie rozumiecie… Ale jakim cudem? Specjalnie staram się pisać wszystko najprościej jak się da…
O Polsce B było w innym pytaniu.
W tym pytaniu pisałem o Polsce B a ty miałaś coś do tego co pisze.
Mnie, akurat nie. Nie popieram PiS.
I ja też nie xd
W porządku, znalazłam. Mianem “Polski B” nazywamy ludzi słabiej wykształconych o orientacji sprzed “stu lat”. Nie dyskryminuje takich ale to są głownie wyborcy PiS. Teraz wiesz o co chodzi?