I stało się to, co miało się stać. Pokazało się coś, czego nawet nie widać.

Historia ludzkości uczy, że w chwili zagrożenia ludzie się jednoczą. Ale jak tu się jednoczyć, kiedy wszyscy i wszystko nakazuje raczej izolację ???
I stało się to, co miało się stać. Pokazało się coś, czego nawet nie widać.

Historia ludzkości uczy, że w chwili zagrożenia ludzie się jednoczą. Ale jak tu się jednoczyć, kiedy wszyscy i wszystko nakazuje raczej izolację ???
Przez internet, np. na forum ![]()
Juz ja widze to zjednoczenie.Normalnie widze kazdego dnia i az mi dech zapiera ![]()
ostrozna izolacje.
zyc w calkowitej izolacji sie nie da, ale tez nie szalec tworzac zagrozenie dla innych.
kazda epidemia ma swoja charakterystyke - ta wloska wlasnie weszla w etap zwiekszonej smiertelnosci - bo juz trwa dosc dlugo, fali stwierdzonych zarazen w Polsce i efektow mozna sie spodziewac za jakies trzy - cztery tygodnie.
czy ten wirus juz wczesniej nie byl w Europie? spora czesc ludzi przechodzi infekcje bezobjawowo lub prawie bezobjawowo - co utrudnia ustalenie kiedy sie to zaczelo.
jednoczenie to raczej tym razem bedzie polegalo na tym, ze zachowac ostroznosc i nie wpadac w panike - jesli jest prawda, ze wirus nie lubi ciepla, to lato moze byc juz w miare spokojne, ale jatka zacznie sie na polkuli poludniowej - bo tam bedzie zima.
a prokreacja ??? telepatycznie ???
strach do baby na odleglołość 4,5 metra podejśc.
Instrukcja już tu była niedawno
![]()
A po co masz podchodzić do baby? podejdź do miłej kobietki ![]()
@ZiraaeL, jeszcze raz instrukcja
Jednoczą się przez social media i msze ![]()
Od czasu jak wirus zaatakowal przedstawicieli najbardziej “bogobojnych” i dewocyjnych partii w Hiszpanii to nawet Fallas czyli maryjne swieto wiosny przelozyli z teraz na lipiec, a doroczna ogromna impreza zwana Feria de Abril czyli wiosenny festyn kwietniowy pewnie bedzie na jesieni.
W Madrycie pekla bariera psychologiczna - ponad 1000 chorych.
Musiałem dwa razy przeczytać, bo fallus nie bardzo mi pasował do maryjnego święta
![]()
![]()
![]()
tradycyjnie to bylo powitanie wiosny, organizowane w dniu przejetym przez patrona stolarzy sw. Józefa. Czyli jakby blizej tego fallusa
Ale w ramach kontrreformacji uznano potronat Przemajswietszej Panienki za właściwszy.
Sama nazwa pochodzi od lacinskiego slowa falla - pochodnia. Jako, ze zamknieciem obchodow jest spalenie wszystkich smutkow roku poprzedniego, wcześniej uosobionych w roznego rodzaju monumentach z drewna pokrytych papie-mache.
Odpowiednikiem tego sa Hogueras w Alicante na sw.Jana.