Wreszcie mączka. Stuttgard 2026

W tym meczu było więcej niewymuszonych obopólnie błędów niż innych akcji. Pierwszy raz widzę taki mecz. Być może mało ich do tej pory oglądnąłem. :joy:

1 polubienie

No to za chwilę mecz wieczoru. Co to będzie, co to będzie, może jakiś ładny dwukołowy rowererk dla Igi :smile:

1 polubienie

Iga - Siegemund

1 polubienie

Świątek.A nie Swiatek

1 polubienie

Masz na myśli, że Iga Laurę posadzi na welocypeda? :face_savoring_food:

1 polubienie

Andriejewa a nie Andreeva. :face_with_tongue:

Ale to nie było do Ciebie tylko do kolegi @ciekawie

1 polubienie

Nie wiem czy mi to nie pomoże się wybronić z winy, ale u mnie literka fau nie działa na klawiaturze dołączonej do tableta. I stąd pewnie to osłabienie w polszczyźnie…

Ja mam w pracy brak wszelkich polskich znaków…Czasem coś zaskoczy i w sumie,nie wiem dlaczego ale to tylko chwile.Normalnie nie ma mowy np. o"ą"

1 polubienie

1-0 Iga, na razie idealnie.

2-0, już nie tak idealnie ale wynik jest idealny.

3-0, w tym meczu nic poza tym się niedzieje. Iga zapewne chce zrobić dobre wrażenie na swoim nowym trenerze.

2 polubienia

No i oby tak dalej.
2:0

2 polubienia

Panowie…, panowie…, o spokój proszę… :grinning_face:

1 polubienie

???
A o co tym razem chodzi?

1 polubienie

Zygmunt zrobiła dobre wrażenie wygrywając gema do zera z Igą.

3-1 dla Świątek. :wink:

Mam nadzieję że to chwilowe ale to Iga zaczęła robić złe wrażenie…

I to byl chyba największy aut jaki w życiu widziałem.A już z pewnością,z drugiego serwisu :roll_eyes:

1 polubienie

:distorted_face:

1 polubienie

Nie wiem jak to się skończy ale Iga jest dalej spięta jakby stała ze spluwą przystawioną do skroni.
Nie widzę żadnych zmian na lepsze.
Zero tenisa,masa juniorskiej gry.

2 polubienia

O nie zapeszanie i poskromienie naszych emocji. :grinning_face:

A już chciałem pochwalić Igę za serwis. Dobrze, że nie zdążyłem. :smiling_face_with_sunglasses:

1 polubienie

No cóż Iga pokazała w ostatnim gemie swoją największą słabość, tzn. serwis, popełniła 3 podwójniaki, podczas gdy reszta też była kiepska. A Zygmunt i tak gra o nic, czyli o wszystko co się da i do tego bez stresu.

3-2, wciaż dla Igi. 38 latka zaczyna ją ustawiać.

3 podwójne w jednym gemie…
No dobra…Gramy dalej.

2 polubienia

No!
I tak należy grać :innocent:
Piękny koniec gema.

1 polubienie