Wreszcie mączka. Stuttgard 2026

4-2, Iga robi przełamanie znowu. Całe szczęście.

Trzy sety zagrała super, dwa następne fajansiarsko, jak opisałeś. Na 4:2 wyciągnęła mimo dwóch błędów. A teraz serwuje i tu może być problem.

2 polubienia

No fajnie, gra uspokojona. Nie ma o co rwać nerwów i jest

5-2 dla Igi.

1 polubienie

Pięknie! :+1:
Zaraz @collins02 będzie marudził bo jest “feralne” 5:2. :rofl:

1 polubienie

Laura przyciśnięta,nie ma tu nic do powiedzenia.Mamy więc znowu mecz Igi z…Igą
Nie wiem i nie zanosi się na to bym wiedział,co się w tej sympatycznej główce dzieje ale mam nadzieję że Iga jest wystarczająco doświadczona by nie spartolić tak już ustawionego i stosunkowo łatwego meczu.

2 polubienia

Nie.
Do szału doprowadza mnie zagranie pod siatką które miało miejsce minute temu :face_with_bags_under_eyes:

1 polubienie

Te deficyty, to nie kwestia sprzętu, miejsca jego lokalizacji, czy zainstalowanego systemu operacyjnego (Windows, Linux, iOS, itp)
Do każdego systemu można sobie klawiaturę doinstalować. Nawet kilka, włączając w to język mandżurski, arabski, japoński, czy amharyjski.

Mi z językiem amharyjskim jest nie po drodze i w swoim systemie zainstalowałem tylko te, których używam.

Kombinacją klawiszy zmieniam język, w którym chcę pisać. Polski jest ze wszystkimi znakami diakrycznymi, niemiecki ze wszystkimi umlautami i hiszpański ze wszystkimi akcentami.
W smartfonie mam to samo.

Przecież nie może być tak, że kupując sprzęt w Korei, jesteśmy skazani pisać na nim tylko po koreańsku.
:south_korea: :north_korea:

2 polubienia

Może Iga nie w swoim sosie tak generalnie, bo jej najbliższa publika jest zupełnie nietypowa. Jest ojciec Igi, jest nowy trener, no i brak pewnej pani w boksie trenerskim Igi.

2 polubienia

I to jest zagadkowe ale mimo wszystko,mecz toczy się na korcie.I miedzy ZAWODNICZKAMI.

2 polubienia

Set udowodniony, Iga w zasadzie wróciła do spokojniejszej gry, nawet przy dosyć ambitnie grającej Laurencji Zygmunt :innocent:

2 polubienia

Nie ty jeden się wku…, wnerwiłeś przy tej zagrywce. Ale generalnie Iga rozegrała dobrego seta.

2 polubienia

Mistrzowskie zakończenie…
Ale ile razy już to przerabialiśmy…
Mam nadzieję że ten debiut pod okiem nowego wymagającego,wyjdzie Idze w końcu na dobre

2 polubienia

No tak, ale żeby napisać coś z fau, to i tak muszę przelepiać literę z googlarki.

Innym rozwiązaniem jest klawiatura włączana na ekranie, co w androidach jest czymś naturalnym, ale ja nie lubię jej, bo mam w systemie DeX włączony tablet, czyli udaje niby komputer, no i tą już psującą dołączaną klawiaturę wciąż mam, oprócz tego. Lubię ją do tego, ale się rozsypuje powoli.

Zaczyna się czy ja już mam uczulenie?

2 polubienia

weź pigułkę :pill:

1 polubienie

Tak się zastanawiam czy zmiana koloru żółtego na niebieski ma jakieś psychologiczne znaczenie.

Bo w to gra teraz Zygmunt.

Jak tak się gra to i podwójniaki nie szkodzą.

2 polubienia

cyfryzacja zaawansowana
:keyboard:

1 polubienie

No bo liczy się bilans a Laura,mimo
że grać potrafi,dorzuca swoje błędy…
Tym razem jednak Iga znowu pod siatką jak w przedszkolu…
Powtarzam.
Ten mecz,obojętnie jak się skończy,niczego nie zmieni i niczego nie wyjaśni…Za wcześnie? :thinking:

2 polubienia

Smutno mi się robi jak patrzę na niektóre piłki…

2 polubienia