4-2, Iga robi przełamanie znowu. Całe szczęście.
Trzy sety zagrała super, dwa następne fajansiarsko, jak opisałeś. Na 4:2 wyciągnęła mimo dwóch błędów. A teraz serwuje i tu może być problem.
No fajnie, gra uspokojona. Nie ma o co rwać nerwów i jest
5-2 dla Igi.
Pięknie! ![]()
Zaraz @collins02 będzie marudził bo jest “feralne” 5:2. ![]()
Laura przyciśnięta,nie ma tu nic do powiedzenia.Mamy więc znowu mecz Igi z…Igą
Nie wiem i nie zanosi się na to bym wiedział,co się w tej sympatycznej główce dzieje ale mam nadzieję że Iga jest wystarczająco doświadczona by nie spartolić tak już ustawionego i stosunkowo łatwego meczu.
Nie.
Do szału doprowadza mnie zagranie pod siatką które miało miejsce minute temu ![]()
Te deficyty, to nie kwestia sprzętu, miejsca jego lokalizacji, czy zainstalowanego systemu operacyjnego (Windows, Linux, iOS, itp)
Do każdego systemu można sobie klawiaturę doinstalować. Nawet kilka, włączając w to język mandżurski, arabski, japoński, czy amharyjski.
Mi z językiem amharyjskim jest nie po drodze i w swoim systemie zainstalowałem tylko te, których używam.
Kombinacją klawiszy zmieniam język, w którym chcę pisać. Polski jest ze wszystkimi znakami diakrycznymi, niemiecki ze wszystkimi umlautami i hiszpański ze wszystkimi akcentami.
W smartfonie mam to samo.
Przecież nie może być tak, że kupując sprzęt w Korei, jesteśmy skazani pisać na nim tylko po koreańsku.
![]()
Może Iga nie w swoim sosie tak generalnie, bo jej najbliższa publika jest zupełnie nietypowa. Jest ojciec Igi, jest nowy trener, no i brak pewnej pani w boksie trenerskim Igi.
I to jest zagadkowe ale mimo wszystko,mecz toczy się na korcie.I miedzy ZAWODNICZKAMI.
Set udowodniony, Iga w zasadzie wróciła do spokojniejszej gry, nawet przy dosyć ambitnie grającej Laurencji Zygmunt ![]()
Nie ty jeden się wku…, wnerwiłeś przy tej zagrywce. Ale generalnie Iga rozegrała dobrego seta.
Mistrzowskie zakończenie…
Ale ile razy już to przerabialiśmy…
Mam nadzieję że ten debiut pod okiem nowego wymagającego,wyjdzie Idze w końcu na dobre
No tak, ale żeby napisać coś z fau, to i tak muszę przelepiać literę z googlarki.
Innym rozwiązaniem jest klawiatura włączana na ekranie, co w androidach jest czymś naturalnym, ale ja nie lubię jej, bo mam w systemie DeX włączony tablet, czyli udaje niby komputer, no i tą już psującą dołączaną klawiaturę wciąż mam, oprócz tego. Lubię ją do tego, ale się rozsypuje powoli.
Zaczyna się czy ja już mam uczulenie?
weź pigułkę ![]()
Tak się zastanawiam czy zmiana koloru żółtego na niebieski ma jakieś psychologiczne znaczenie.
Bo w to gra teraz Zygmunt.
Jak tak się gra to i podwójniaki nie szkodzą.
cyfryzacja zaawansowana
![]()
No bo liczy się bilans a Laura,mimo
że grać potrafi,dorzuca swoje błędy…
Tym razem jednak Iga znowu pod siatką jak w przedszkolu…
Powtarzam.
Ten mecz,obojętnie jak się skończy,niczego nie zmieni i niczego nie wyjaśni…Za wcześnie? ![]()
Smutno mi się robi jak patrzę na niektóre piłki…