Wreszcie się doczekałam

Czy u Was też jest taka duża burza? U mnie jest cudownie: grzmoty, błyskawice i ulewa!

1 polubienie

Gdzie tam postraszylo i poszlo bokiem.
Burza to ostatnio byla na Balearach, 200 l wody na m² w ciagu godziny spadlo na Menorce.
A po madryckiech gdzie obserwujac nieco z góry jak szalala nad miastem to naliczylam w ciągu 15 minut 17 wyładowań. Łomot byl niemilosierny.
Tak, że bierac pod uwagę zdolnosci przyrody? To nic strasznego. Owszem pojedynczy piorun jest rownie groźny jak ich wiązka. Ale niech pada, grzybki będą :laughing::heart_eyes:

2 polubienia

Bardzo lubię burzę.

2 polubienia

Były burze w weekend. Dość solidne.

1 polubienie

a woman in a long skirt is walking through the water

Ulewy były, ale babka zakupy jakoś zdołała zrobić :rofl:

3 polubienia

Ale nie u mnie…

1 polubienie

Coś trza jeść! :joy:

1 polubienie

Ja nie za bardzo.
Ale taka nieduża to może byc.
Teraz mzawka i niestety liście juz jesienne się robią.

1 polubienie

Ja też! Uwiebiam!

2 polubienia

U mnie tylko telefon wydal ostrzeżenie o burzy, a nic nie było, ani wiaterku, ani grzmotów, ani, niestety kropelki deszczu :(.

3 polubienia

U mnie tylko trawa wyschła.

1 polubienie

Swój swojego… :joy:

2 polubienia

Nie trać nadziei! :sweat_smile:

2 polubienia

Ja szczególnie lubię patrzeć na nadciągający wał burzowy, kłębiące sie ciemne chmury gnające po niebie i porywisty wiatr.

3 polubienia

Oj tak, to oczekiwanie.

1 polubienie

No co Wy…najlepiej to jak leje jak z cebra i wieje. I zieleń rozkwita :heart_eyes: Sama bym tak rozkwitła na deszczu, ale się boję, że mnie grzmotnie :joy::woman_facepalming:

2 polubienia

Trawa w Łodzi ma się nie najgorzej, ale trawniki sa juz zasłane drobnymi gałązkami i liśćmi po poprzednich burzach i wiatrach.
Ptaki mają co jeść, bo to schronienie dla owadów i tym podobnych, wiec nawet dobrze, że tego nie grabią?

2 polubienia

Trzeba się dużo modlić
:smiling_imp:

2 polubienia

Po pijanemu stałeś się wierzący?

1 polubienie

Mam kilku bogów: internet, TVN24, nauka i pieniądze.

1 polubienie