Wszyscy myślący przyznaliby, iż mam pełną rację, że wszelkie inne gatunki

myślą, posiadają świadomość i są przy tym harmonijne, a tylko cywilizowany gatunek ludzki nie potrafi myśleć, jest patologicznie nieharmonijny, więc powinno się wybrać moją skromną osobę Przewodnikiem Ludzkości?

Zagubiłeś się. Jeśli gatunek ludzki nie potrafi myśleć to po co wybierać niemyślącego przedstawiciela mają inne nie myślące istoty?

3 polubienia

Można uznać, że wśród ludzkiej bezmyślności, mam najwięcej racji światopoglądowych.

A kto tak uznał oprócz Ciebie?

1 polubienie

O tym zaświadczają miliony harmonijnych gatunków DSHN-u, potrafiących żyć w Doskonałym Systemie Harmonii Natury.

Ok, zapytam muszki owocówki czy to prawda.

6 polubień

Ale ja wolę myślące stworzenie . No i źle się do wyborów zabierasz. Kiełbasa wyborcza ma smakować a nie truć.

1 polubienie

Mądrzejsze są owoce wyborcze, te słodkie, dojrzałe.

Ale twoje są gorzkie i niejadalne.

Wczoraj zjadłem z pół kilo pysznych malin z mojej ROD-działki, rosnących praktycznie bez moich zabiegów. Niedługo będzie mi wypadało zebrać sporo kilogramów winogron, a na przyszły rok planuję posadzić arbuzy w szklarni, które wg Google dobrze się udają w naszych warunkach.

Muszkom najpierw postaw flaszke slodkiego wina :wink::joy:
Inaczej glosowac nie będą.

2 polubienia

Kiedy zakończysz budowę arki?

Raczej za leniwy jestem na budowę arki, ale mam kilka pontonów…

To jak chcesz ocalić ten patologiczny gatunek?

To jak tym masz zamiar postawić Harmonijne miasta pierściene?

1 polubienie

Budujac HMP to oczywiście skrót od Harmonijne Miasta Pierściene Wcześniej zostając królem ludzkości

1 polubienie

Argumentacją na rzecz zharmonizowania, z transformacją w harmonijne stworzenia za pomocą odżywiania wyłącznie słodkimi, dojrzałymi owocami drzew i krzewów…

I tego mi brakowało!
:joy: :+1:

3 polubienia

Lenie stawiają na najefektywniejsze rozwiązania, aby najmniejszym kosztem uzyskiwać największy efekt…

A ja myślałem że lenie to nic nie robią