Wszyscy za jednego!

No to glupot nie powtarzaj…:wink::duck:

1 polubienie

Posluchaj maxa kolonko co gada na kanale :rofl:
To padniesz xd

2 polubienia

Szkoda czasu na Maksika

3 polubienia

Max uwaza sie za prezydenta polakow w usa. I mowi to calkiem powaznie xd

2 polubienia

To, za kogo ktoś uważa sam siebie nie znaczy jeszcze, ze nim jest. Wiesz ilu ludzi uważa się za Napoleona? :smiley:
A za prezydenta też!

5 polubień

Pobyt w USA niejednemu zaszkodził.

3 polubienia

Nie mówiąc już o etacie przewodnika ludzkości

3 polubienia

Ciiii… Nic o nas bez nas :wink:

2 polubienia

Ale Knorr to niemiecka marka :frowning: , pozostaje więc Amino, lub zupka własnej roboty.

3 polubienia

Wiesz, ja używam przyprawy marki Kamis - inne nie bardzo znam, a rosołków gotowych nie kupuję, bo buliony i rosołki w thermomiksie robię. Nie przepadam za chemią dodawaną do gotowych :smiley:

4 polubienia

Kamis, to tak jak ja; ale teraz muszę sprawdzić, czy Kamis jest nasz :slight_smile:

1 polubienie

Guzik tam polska

1 polubienie

A niemiecka nie moze byc?

Knorr byla niemiecka, teraz nalezy do brytyjskiego Unilever.

Romuś to stary oszołom. Zmienił się by dowalać jarkowi. W końcu Jarek wciąż przy krycie a romuś ma ino adwokaturę.

2 polubienia

A na co wiecej niz papugę sie nadaje?
Co do oszolomstwa to u nich rodzinne, udokumentowane od pradziadka.

1 polubienie

Giertych przyznał sie publicznie i takoż całkiem szczerze posypał sobie głowę popiołem za swe błędy z przeszłości. Na ile to szczerość, a na ile koniunktura, to nie wiem?

3 polubienia

Kon(iunktura).
Na oczka to przejrzal, ze z radyjem i prezesem swojego narodowo katolicliego projektu rodem z pomyslow przedwojennej endecji i obozu narodowego nie przeprowadzi.

Mam mieszane uczucia. Zobacz: https://wiadomosci.wp.pl/media-ukraina-otrzymala-tylko-500-z-obiecanych-2700-pociskow-striela-6748707686451968a
Wierzyć? Nie wierzyć? Po tych stalowych hełmach, to wszystko jest możliwe :frowning:

3 polubienia

Wojna to rowniez manewrowanie informacjami. Maja podac ile i gdzie dostarczyli, zeby zycie ruskim ulatwiac?
Fakt, ze jesli to leżało tyle lat w magazynach, to duża część moze byc bezuzyteczna.
Gazety tez maja swoje profile, Die Welt jest uwazany za konsewtywny i prawicowy. Wiec z obecna władzą mu nie po drodze.