Wszyscy za jednego!

Putin jakies nowe zabawki wyciąga xd

Bracia?
Moze jeszcze blizniacy?
Co prawda ksiega Genesis nie podaje czy Kain i Abel nimi tez byli?
Jak mowi stare powiedzenie, ze z rodziną najlepiej na zdjeciu?
Czyzby Macron byl jedynakiem? :wink:

2 polubienia

Sama zabawka to malo, jeszcze musi byc odpowiednio wykorzystana.
A wątpię, zeby sterowala tym sztuczna inteligencja.
Putin idzie na zastraszenie i wyniszczenie.
Ciekawa jestem po co poslal ludzi na pewną śmierć (pronieniowanie) do Czernobyla?
Czyzby jednak byly tam jakies zachowane dokumenty dotyczace awarii, czy chce uniemozliwic badania co naprawdę tam się stalo?
Wyszabrowali czesc sprzetu komputerowego i zniszczyli wiekszosc dokumentów dotyczacych badan prowadzonych na terenach skazonych.

2 polubienia

On po prostu pokazuje, że robi co chce i rujnuje co chce. Ludzie dla niego się nie liczą. Tam 20 milionów żyje w biedzie.

I tak Cyganie zajebią…

3 polubienia

Kain też był bratem Abla. Czy to znaczy, że go nie zabił?

Z polityków i politykierów nieraz można się pośmiać, choć tyle nam zostało.
Nawiązując do zbliżających się świąt:

Podpis:
Święta się zbliżają!
Chrońmy jajka.

2 polubienia

Nie wiem, ale idiotą, to na pewno. A przede wszytkiem, Francuzem, co na jedno wychodzi… :crazy_face:

2 polubienia

Ponad 100 mln.

3 polubienia

Za te posiadlosci i jachty oligarchów to Putin by niejeden pulk uzbroil.
Moze wiec lepiej, ze jest jak jest?
Bo system sowiecki rownych żołądków nie przewiduje…

2 polubienia

Prawie 200 mln równych żołądków i “kilka” nierównych… :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 polubienie

Siewodnia piered wieczeram idu w Polszu. Tepier u mienia wriemia niet.

1 polubienie

Jakie 200?
Chyba, ze liczysz całą Wspolnote Narodow, czy jak sie to nazywa?
To wtedy wyjdzie nawet wiecej.

Szerokiej drogi…

1 polubienie

Serial " Czarnobyl" bardzo dokładnie wyjaśnia co się tam stało i dlaczego.

Breaking news z ostatniej chwili: Lipińska zdecydowała, że jej bezcenna literatura (cz.2)nie będzie dostępna w Rosji.

1 polubienie

Aż sobie ją musiałam wygugliwać, bo jedyna Lipińska, jaką znam, to Marta i raczej książek nie pisze. A wracając do tematu: szkody żadnej nie zrobiła :frowning: Bardziej mogło zaboleć ruskich to, że Rowling zablokowała sprzedaż audi- i e- booków. Papierowe, już wydrukowane można sprzedawać w rosji.

2 polubienia

Serial to jedno, ogladalam. Ale znając ruskich to dochodzi jeszcze typowa dla nich podejrzliwosc i strach przed osobistą odpowiedzialnoscia za podejmowanie decyzji.
Takie ściśle tajne, przed przeczytaniem spalic, zbieranie haków i teczek, kazdy na kazdego.
I dochodzi jeszcze ponad 35 lat obserwacji co dzieje sie po skazeniu - dane bezcenne z punktu widzenia ludzi, ktorzy biora pod uwagę użycie broni jądrowej. Nie sadze, żeby aż tak precyzyjnie prowadzili ocserwacje na swoich poligonach atomowych, zwlaszcza, ze obecnie przeprowadza sie proby podziemne.

1 polubienie

Marta juz chyba nie jest zbyt aktywna…Ja pomyślałem o Oldze Lipińskiej.A do Rowling to oni raczej nie dorośli.Poza Potterem oczywiście.
Moim zdaniem jednak,juz wkrótce sami zapalą stosy,wzorem swych ukochanych nazistowsko komunistycznych przodków.
Na razie malują na drzwiach"tu mieszka zdrajca".Niczym pamiętne “jude”

2 polubienia

A! Olga! Oczywiście! Jak mogłam i niej zapomnieć :frowning:
Marta Lipińska miała świetną rolę Michałowej, gospodyni na probostwie w serialu Ranczo - chyba 2006 r.

2 polubienia

Aż musialam sprawdzic kto to taki?