Wszyscy za jednego!

Taki chory człowiek ma niezwykły dar przekonywania i może niektórzy nie do końca byli sobie w stanie wyobrazić, że zostaną wysłani w dzisiejszych czasach na wojnę, której mogło nie być.

Cały świat wierzył, że Putin tylko straszy. Macron chyba wczoraj stwierdził, że Putin go oszukał i przepraszał Polaków, że nie wierzył im, jak mówili mu o Putinie.

4 polubienia

Ale jak nie ma elektroniki bo jest rozwalona uszkodzona to muszą polegać na drogowskazach i taki patent działa Jest jeszcze EMP i po elektronice i nawigacji satelitarnej Jeśli dobrze pamiętam do Niemcy w 39 też rozwalali drogowskazy i przed ofensywą w Ardenach w 44 żeby przeszkadzać Amerykanom

Jak nie ma elektroniki, to są jeszcze superdokładne, wojskowe mapy. Ruscy też zapewne takie mają i przynajmniej jeden z czołgistów potrafi je czytać.

1 polubienie

Tyle powinno wyjść, jak dzisiaj w Berlinie … Około 100 000 osób protestowało.

1645953920_by_patkro12_500

7 polubień

Ja im nie ufam :frowning: Po co te negocjacje…

2 polubienia

Na samym dole fajny filmik,choć krótki. .

4 polubienia

Przed chwilą ruscy z terytorium Białorusi wystrzelili potężne rakiety Iskander. To as w rękawie Putina.

1 polubienie

A nie mówiłam, że nie należy ufać?

1 polubienie

Niedobrze…ale świat nie patrzy bezczynnie .

2 polubienia

Boję się że gdzieś tam zabijają Zełenskiego. Ale jego chyba ma nie być. Tylko delegacja

1 polubienie

Jego nie być , Devil ufać :grin:
A tak na serio to…oby nie…

2 polubienia

A nie mogli na Zoomie się umówić?

Putin oszalał.
Korci go guzik atomowy

3 polubienia

Ja prdl…
W głowie mi się nie mieści…

3 polubienia

A pamiętacie jak była któraś wojna i r.-cy palili w mobilnych krematoriach ciała? :frowning: Teraz może te rodziny tylko dlatego się dowiedzą, że ojciec, syn nie żyje, że po śmierci U. ich skatalogują z fotkami i na tej stronie dla rodzin umieszczą. :frowning:

1 polubienie

Cała prawda na temat kto jest zagrożeniem dla współczesnego świata?

A już tego typu wpisy jak poniższy wydatnie świadczą nad pustostanem pod strzechą …

2 polubienia

Ja już mówiłam…On powinien mieć dożywotniego bana na korzystanie z forum.

3 polubienia

Też tak uważam i utrzymywanie tego trolla na tym forum uważam za cooorestwo i zdania nie zmienię!

4 polubienia