Taki chory człowiek ma niezwykły dar przekonywania i może niektórzy nie do końca byli sobie w stanie wyobrazić, że zostaną wysłani w dzisiejszych czasach na wojnę, której mogło nie być.
Cały świat wierzył, że Putin tylko straszy. Macron chyba wczoraj stwierdził, że Putin go oszukał i przepraszał Polaków, że nie wierzył im, jak mówili mu o Putinie.
Ale jak nie ma elektroniki bo jest rozwalona uszkodzona to muszą polegać na drogowskazach i taki patent działa Jest jeszcze EMP i po elektronice i nawigacji satelitarnej Jeśli dobrze pamiętam do Niemcy w 39 też rozwalali drogowskazy i przed ofensywą w Ardenach w 44 żeby przeszkadzać Amerykanom
Jak nie ma elektroniki, to są jeszcze superdokładne, wojskowe mapy. Ruscy też zapewne takie mają i przynajmniej jeden z czołgistów potrafi je czytać.
Tyle powinno wyjść, jak dzisiaj w Berlinie … Około 100 000 osób protestowało.
Ja im nie ufam Po co te negocjacje…
Na samym dole fajny filmik,choć krótki. .
Przed chwilą ruscy z terytorium Białorusi wystrzelili potężne rakiety Iskander. To as w rękawie Putina.
A nie mówiłam, że nie należy ufać?
Niedobrze…ale świat nie patrzy bezczynnie .
Boję się że gdzieś tam zabijają Zełenskiego. Ale jego chyba ma nie być. Tylko delegacja
Jego nie być , Devil ufać
A tak na serio to…oby nie…
A nie mogli na Zoomie się umówić?
Putin oszalał.
Korci go guzik atomowy
Ja prdl…
W głowie mi się nie mieści…
A pamiętacie jak była któraś wojna i r.-cy palili w mobilnych krematoriach ciała? Teraz może te rodziny tylko dlatego się dowiedzą, że ojciec, syn nie żyje, że po śmierci U. ich skatalogują z fotkami i na tej stronie dla rodzin umieszczą.
Cała prawda na temat kto jest zagrożeniem dla współczesnego świata?
A już tego typu wpisy jak poniższy wydatnie świadczą nad pustostanem pod strzechą …
Ja już mówiłam…On powinien mieć dożywotniego bana na korzystanie z forum.
Też tak uważam i utrzymywanie tego trolla na tym forum uważam za cooorestwo i zdania nie zmienię!