Wszystko co śmieszne III

Dwa gołębie siedzą na dachu. Samiec jest wściekły, a samiczka płacze. W końcu samiec mówi:
-Ile razy mam ci powtarzać, że nie jestem żonaty! Tę obrączkę założył mi jakiś szurnięty facet w parku!

2 polubienia

image
image

4 polubienia

Ogonem zawinął :grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes:
Bo to byyl szatan nie koogut

3 polubienia

5 polubień

:blush: :roll_eyes:

1 polubienie

Idzie gość przez wieeeeeeeeeeeelkie puste pole (ino horyzont widać), piękna pogoda, słoneczko, i nagle widzi spore drzewo. Drzewo nie ma żadnych liści, tylko na szczycie rośnie jedno jabłko. Facet podchodzi coraz bliżej drzewa, a im bliżej podchodzi, tym większy zrywa się wiatr, nagania chmury, słońce niknie i nagle ziemia pęka i zaczyna z niej wyłazić wieeeeeeeeelka japa. Wyłazi i wyłazi, coraz wyżej i wyżej, w końcu sięga wierzchołka drzewa i fru - zjada jabłko. Po czym zaczyna się chować w ziemie, chmury powoli się rozwiewają, morda znika, wiatr znika, znowu cisza, spokój, świeci słoneczko. Facet stoi oniemiały, pełny szok, wreszcie się trochę otrząsnął i mówi:

-Co to było ?

Znów zrywa się wiatr, nagania chmury, słońce niknie z ziemi zaczyna wyłazić gęba. Wychyliła się zdrowo i mówi:

-Antonówka.

5 polubień

2 polubienia

A to poniżej wcale nie jest smieszne :slight_smile:

7 polubień

Tu jest niecenzuralnie, ale mnie to smieszy. Wybaczcie prosze,..

1 polubienie
1 polubienie

Moze mieli w poblizu mangusty i podejrzał technikę. Dzieci sa spostrzegawcze.

1 polubienie

Nie wiedzial, ze powinien sie bac… :roll_eyes: :blush:

Albo po prostu podejrzal technologie?

1 polubienie

2 polubienia

Jak dla kogo?

1 polubienie

dobra, usunelam :frowning:

Nie trzeba bylo usuwać, niech sie młodzież plci zenskiej uczy kiedy trzeba potraktowac delikwenta z liścia…

1 polubienie

Wyczytane w necie
“niektórzy jak by spadli z poziomu swego ego na poziom swego IQ , to by się zabili”

5 polubień

Widziałem podobne – Gdybś miał wzrost taki jak twoje IQ, to mógłbyś na stojąco pod stół wchodzić! :slight_smile:

5 polubień