Wszystko co śmieszne

Bo to nie jest dobre żarcie.

Moja kota na poczatku nie chciala niczego wiecej niz whiskas, ale postawala codziennie porcyjke wolowiny i krewetek. A to stalo w miseczce jakby chciala cos przechrupac. Potem wszedl Royal Canin. Hillsa jesc nie chciała.
A z nokrej karmt sosil wylizala najwyżej. Wiele kotów żyje na takich karmach, i jak dostanie jeszcze trochę białka to mu i Whiskas nie zaszkodzi. A to o teraz tak reklamuja Purina to myslisz, ze dużo lepsze?

1 polubienie

A mój kot, wbrew reklamie “twój kot kupowałby Whiskas” kategorycznie odmawia jedzenia tego. Ma to po swojej pani, ja też unikam reklamowanych produktów :)))

4 polubienia

Czytając ten fragmencik od razu pomyślałam, że Tobie też Whiskas nie smakuje. :wink:

3 polubienia

1 polubienie

spacerniak dla dzieci w Łodzi. Idziemy w stronę minimalizmu ps to nie jest śmieszne.

2 polubienia

Tak na wyglad to stare kamienice. I na patio w budowie.
Przedwojenne ogrodki jordanowskie rez byly malutkie.
Zreszta jakie mialy byc przy tak gestej zabudowie?
Poza tym to nie jest takie jak wyglada

Przy odpowiednim zagospadarowaniu moze byc tam calkiem przytulnie.
A widzę, ze sie nie pomylilam - Piotrkowska …

2 polubienia

Nie widziałaś spacerniaka dla więźniów. 3x3x3 betonu a na górze drut. I tyle mają światła przez 30 min dziennie.

Mam nadzieje, ze suplementuja ich witamina D.
A propo światła? Ile go maja ludzie przacijacy w fabrykach czy korporacjach? Przecietna “klatka pieska preriowego” w korpo na chyba mniej niz norma w noclegowni?

1 polubienie

Spacerniaki sa w roznych miejscach, klasztorach też…

1 polubienie

Tyle że pracownicy wychodzą z pracy.

Po calym dniu, wiec tego swiatla tez nieduzo.

2 polubienia

5 polubień

Więzienie to nie sanatorium. Nie porównuj ich do dzieci.

2 polubienia

Niektore XIX wieczne sanatoria byly gorsze od wspolczesnych więzień.

1 polubienie

4 polubienia

Tez sie zawsze zastanawiam czemu ma służyć ten wybuch radości o pólnocy. Z czego TAK NAPRAWDĘ ludzie się własciwie cieszą?

6 polubień

Dla mnie to proste. Sylwester to tylko pretekst a nie powód.

4 polubienia

Tez kiedys probowalam to ustalić?
To jest radosc zadekretowana faktem, ze po raz kolejny koniec swiata okazal sie swiatem ruchomym.

2 polubienia

Na Krupówkach znaleziono telefon. Oddany do sklepu monopolowego Gold Melina.

1 polubienie