Wuhan 1000 WTA 2025

Niestety, na 3 set nie będę miał czasu.

Nic nie straciłeś…6:1 i Sabalenka gra dalej.

Teraz Osaka przegrywa tie break z Noskovą!
Bardzo wyrównany mecz ale nie obejrze całości…

Brawo Linda!!!
2:1 w drugim secie.
6:3 i Noskova pewnie w kolejnej rundzie.Brawo!!! Solidna,dobra gra! A ilość tzw. błędów,aż daje do myślenia…Coś w okolicach 10 :thinking:
Iga,widziałas?

A do Lindy miałbym prośbę…Nie da sie oglądać tych spodenek-gaci.Taka śliczna dziewczyna,widać że pracuje nad sobą…No niech jej ktoś coś podpowie!!! :innocent:

1 polubienie

Dobry tenis w wykonaniu Paolini i Yuan, którą widzę drugi raz w akcji i podoba mi się gra tej Chinki.
Jasmine była w opałach, ale, ostatecznie wyszła ze srogich terminów. 3:6 6:4 6:2.

A teraz Rybakina gra z Cristian.

1 polubienie

Go Jackie,GO!!!

1 polubienie

He he…
Problem w tym, że nadal nienajlepiej się czuję ale mimo braku energii śledzę wydarzenia sportowe. Gorzej z aktywnoscią.
Tymczasem Jelena wygrała 6:4 6:3 po niezłej grze. Ale to jeszcze nie ta Rybakina, którą pamiętamy. Jednakowoż serw u niej druzgotliwy.

1 polubienie

Jackie nie ma jakoś siły przebicia w tym roku.Niby gra ładnie ale…Jak nasza Fręch…Ale Magdzie na szczęście coś tam,od czasu do czasu sie udaje.

1 polubienie

Magda przegrywa I set z Siegemund
4:6 na własne życzenie. Prowadziła 4:1 i zaczęła seryjnie nie trafiać w kort. Zmarnowała też kilka stuprocentowych okazji podarowanych przez Niemkę.

4:1 - Siegemund zaczyna zdradzać oznaki zmęczenia upałem jak Muchova. Polka wygląda bardziej świeżo. 5:2. Niemka też wali w trybuny za plecy Polki. Mecz wzajemnych błędów własnych. 5:4-bez komentarza.
6:5. 6:6-Polka zrobiła wszystko by doszło do t-b. 6:7. 2:7.

1 polubienie

I chyba dobrze że znowu nie miałem transmisji.Wiem jak to mogło wyglądać…Czasem można szału dostać z tymi naszymi Magdami…

1 polubienie

Żebyś wiedział. Mecz sam pchał się w ręce Magdalenie.

Przedtem oglądałem jak Sabalienka ograła Samsonową. Bezproblemowe 6:3 6:2. Gabaryna stękająca wydaje się być w dobrej dyspozycji.

Iga - Bencic.
Iga przełamuje i 2:0. Iga świetnie serwuje i 3:0. Długi gem dla Bencić-1:3. Niestety, Iga daje się przełamać, a Bencic kończy fantastycznym returnem-3:2. Iga wyhamowała i 3:3. Fantastyczny serwis Igi, która kończy asem-4:3. Iga swoje podanie rozegrała fatalnie-4:5. Po seta podaje Bencić.

Inny mecz,inny dzień,inny przeciwnik i wszystko wygląda inaczej.Iga gra ciągle tak samo.Nerwowo,niedokładnie,nie wytrzymuje wymian i do tego mizernie serwuje…Zle to wygląda.
Tyle że Bencic też się myli .A poza tym nigdy niczym mi nie imponowała i Iga powinna takie mecze wygrywać w 2 setach

1 polubienie

Wyszła Iga z kałamanii, teraz serwuje.
6:5 ale śmierdzi tie-breakiem.

Fenomenalny return i 5:2.

Uff… 7:2.
Ale to dopiero I set.

1 polubienie

Tak.Zasłużone jak najbardziej,wyrazne zwycięstwo w tie breaku.Ale cały set pozostawiał wiele do życzenia.
Co ciekawe,chyba po raz pierwszy widzę by w meczu ze znaną przeciwniczką,Iga popełniła mnie błedów [15-16].Niby tylko o jeden ale i tak,oczom trudno było uwierzyć :innocent:

1 polubienie

Moim zdaniem, Bencić wzniosła się ponad siebie. A co dalej, nie wiem…?

1 polubienie

Odnoszę podobne wrażenie.Kolejna która gra jeden z życiowych meczów,akurat przeciwko Świątek…

1 polubienie

Kiedy przeciwnik zmusza,stawia pod ścianą…Trudno! Chwała mu!
Ale kiedy bez żadnej przyczyny,Iga ładuje aut na ok.1-1,5 m,przy własnym serwisie… :roll_eyes:

1 polubienie

Zaraz będzie 0:3.

No chyba nie :laughing:

1 polubienie

Całe szczęście, że się pomyliłem. Piękny gem Igi. A teraz nie dać się przełamać.

1 polubienie

Tak należy serwować! Nie musi być as..Serw ma spychać do defensywy albo zmuszać do błedu!Oby tak dalej!

1 polubienie