Wybieracie się jutro do Warszawy na wielki marsz opozycji?

Ja byłem w czerwcu teraz też sobie nie odpuszczę. Mam już nawet gotowy transparent, własnoręcznie wykonany:

4 polubienia

Nie ale będę z wami na TVN 24.
Miliona raczej nie będzie ale motywacja aby wygrać być musi
:v:

3 polubienia

a w międzyczasie w przedszkolach dzieci potopimy, bo nikt nie zauważa, jak jest studzienka na placu zabaw. :face_with_raised_eyebrow: :face_with_raised_eyebrow: :face_with_raised_eyebrow: …aa daszek był taki ładny. Kolorowy.

Byłem w Warszawie przedwczoraj. Wystarczy :wink:
Z innej beczki. Nie rozumiem czemu warszawiakom nie podoba się Pałac Kultury. Mnie tam się podoba. Warszawski landmark

5 polubień

Ja najczęściej widuję PKiN z daleka. Ładnie się wkomponowuje w wieczorny krajobraz Wawy.

3 polubienia

Mnie tez ale wylewanie dziecka z kąpielą to typowe dla wszelkich przemian.
Natomiast nie podoba mi się wieczny syf dookoła pałacu,plus brak pomysłu na zagospodarowanie.
Jeszcze gorzej jest na Warszawie Wschodniej.Gdyby można było zawsze to miejsce omijać,moja noga nigdy by tam nie stanęła.

1 polubienie

Pomyslowe! :blush:

Zdecydowanie bardziej mi się podoba, niż współczesno- “nowośmieszne” architekto-tworki.

Tyle że Palac Kultury stopniowo ginie zasłaniany przez inne wiezowce.

2 polubienia

Mimo wszystko pierwsze co turysta widzi po wyjściu z Centralnego to palac. A remonty ślimaczą się jak w Poznaniu. Kilka miesięcy temu byłem w Łazienkach - Na Rozdrożu rozkopane. Byłem przedwczoraj, zero zmian

3 polubienia

W Poznaniu jednak widziałem już zmiany na lepsze, latem.
I spodziewam się ze jak teraz przylece,Sw.Marcin powinien być"przyswajalny".
Na co jednak remonty skoro co trzecia kamienica straszy,na czele z tymi potwornymi sklepidlami na parterach… :face_with_raised_eyebrow:

1 polubienie

To zależy na którą stronę wychodzisz. Można trafić na Marriott. I jeśli będziesz szedł na prawo bez oglądania się za siebie to pałacu możesz nie zobaczyć.
Tylko czy z Centralnego można wyjść bezpośrednio na Aleje to ja nie pamiętam. :scream:

1 polubienie

Będzie milion?

2 polubienia

O to samo chciałem zapytać :slight_smile:

1 polubienie

Bo dar Stalina i ZSRR dla Polski

1 polubienie

Zależy kto policzy. TVPis, czy TVPlatforma (TVN)

3 polubienia

TVP wiadomo że to z minimalizuje…

2 polubienia

A TVN wiadomo zawyży :slight_smile:

3 polubienia

To i tak będą szacunki bo nikt tego nie policzy

1 polubienie

jest trzecią falą Solidarności

Solidarnosc jest jedna

Solidarnie zginiem marnie, baby pójda pod latarnie?

Jest źle od dlugiego czasu.
Czas zmian powinien nastąpić?

3 polubienia