Wybieracie się jutro do Warszawy na wielki marsz opozycji?

Nie wiem czy był milion, ale sieć byla tak przeciążona ze nie dalo sie zadzwonic ani wejść w internet. Gdy czolo pochodu doszło na miejsce to w miejscu startu, 5 km wczesniej, wciaz byly tlumy ludzi.

2 polubienia

Mówiło sie kiedyś,“marzenia ściętej głowy”
My walczymy o przywrócenie względnej normalności,“made in Poland”,zepchniecie marginesu społecznego z pozycji obecnie uprzywilejowanej,przywrocenie tak regionalnego samostanowienia jak i normalizacji stosunków nie tylko z panstwami ościennymi.
Udalo sie unicestwić samoobrone to moze i uda sie z pisdzielstwem.
Jestem juz za stary by tworzyć.Ale przynajmniej przestane sie wstydzić.
Ale wiatrem zmian bym tego nie nazywał.Tkwimy caly czas w piekle tych samych,niejednokrotnie skompromitowanych typów i nie nalezy spodziewać sie odczuwalnych zmian.
Poza,nazwijmy to,świeższym powietrzem które powinno nadejść wraz z marginalizacją proletariatu

3 polubienia

Fotka z tego wydarzenia

5 polubień

No i tego pisowskie nasienie nie zakrzyczy!
Robi wrażenie.
Twoje?

4 polubienia

Niestety nie. Z tej strony ściągnąłem.

3 polubienia

Jak niektórzy ludzie się zachowują pod wpływem tego szczucia pisiorowego to szok :pensive: A wiecie, że jest taki efekt w psychologii, który polega na tym, że jak ktoś sobie cos wmówi to choćbyś mu tony dowodów pokazywał tyto on się jeszcze bardziej w swoim zacietrzewia?

3 polubienia

Jakze często,to sie nazywa,“twardy elektorat” :face_with_raised_eyebrow:

2 polubienia

Pistiwi mówiła, że na marszu było 60 tys. ale było znacznie więcej. Czy milion? To bez znaczenia. Było tyle, że nie dało się tego nie zauważyć.

3 polubienia

Marginalizacja proletariatu czyli kogo?

2 polubienia

Tych kilkunastu uczestników tego małego marszyku opozycji nie może się mylić.

5 polubień

Zacietrzewia sie? I

Z ostatniej chwili.

:confused:

5 polubień

Gen. Waldemar Skrzypczak był na marszu

1 polubienie

Na tym zdjęciu jest może kilkanaście procent wszystkich uczestników Marszu.

2 polubienia

Kończymy właśnie kolejny dzień politycznego szczucia każdego na każdego, plucia i bluzgania oraz wywrzasków bez granic.
Odpocznijmy od tej jatki i życzę Wam za parę godzin kolorowych snów.
Mi śnił się krokodyl :crocodile:

5 polubień

Obawiam się że to się nie skończy bez względu kto wygra. Jedni warci drugich

2 polubienia

PiS zdecydowanie bardziej szczuje a Tusk trochę nie ma innego wyjścia…

1 polubienie

Możesz mieć rację zwolennicy PiS nie przeżyją tego jak ich ukochany prezes przegra jak wygra PiS to dalej będzie tak samo albo nawet gorzej prezes czując że różnica poparcia jest mała każe uruchomić propagandę na całego

2 polubienia

Naturalne i niezależne od opcji politycznej. Przez ostatnie kadencje zwolennicy PO wylewali swe gorzkie żale po przegranych wyborach.

Polsko-Polska wojenka kto bardziej szczuje

1 polubienie