No nie… Zostaniemy funkcjonalnymi alkoholikami za tej prezydentury???
Musimy jakoś przyjąć ten granat powiedział w filmie o Powstaniu Warszawskim Jan Englert, siedząc w jednej z piwnic, do których Niemce granaty wrzucali.
Nie jest to niemozliwe choc malo prawdopodobne. W walkach ulicznych czasem sie udawalo, ale raczej nie w zamknietych pomieszczeniach typu piwnica.
Od uruchomiena zapalnika do wybuchu owczesne granaty mialy 4-5 sekund.
Oj szmonces mi sie przypomnial.
Żyd w klepie mydlo powodlo zapewnia ppaniudie gojke, ze ma wszystko. Ta steierdza
-watpię
Na to sprzedawca,
-no dzis to moze lepiej nie, ale jutro watpia z karpia swiezutkie i koszerne będą.
Ty się nie przejmuj, tym co prawi AI, Ty, póki co, słuchaj poczciwego birbanta w tem temacie. Oczywiście, to co zacytowałaś jest prawdą tylko, że wgłębienie się w tę prawdę jeży włos na głowie na skutek naszej niby wspaniałej historii, której to wspaniałość ma swój początek z końcem bitwy pod Grunwaldem.
Ależ wspominałem o ludziach a nie zabudowaniach.
Kolego 200 tyś? chyba nie. Sprzedawałem Traktory, maszyny rolnicze i często dotacja wynosiła po kilka milionów. Oczywiście już z 7- 8 lat skończył się taki wielki program i teraz dają mniej ale jednak. Ostatnio rolnik (znajomy ) dostał 380 tyś na ładowarkę czołową za 900 tyś. W branży nie pracuję już parę lat ale do dziś odwiedzam swoich klientów bo kiedyś do nich wrócę. A jeśli chcesz mówić o warunkach… tak unia mocno pętlę zaciskała. Nawet nie wiesz ile pism prostujących jako sprzedawca wysyłaliśmy. Przykład Klient zakupił zestaw uprawowo-siewny za ponad milion. Ale producent w czasie od zamówienia do dostawy zmienił malowanie maszyny. I UE oczywiście się dopieprzyła.
Ciekawe
Moze sobie skladac. Trzeba bylo zamisat kartofle do DPS kontrfarme trolli zalozyc i pilnowac socjalmedia.
Zwlaszcza, że TV w stanie rozsypki i niestety stare twarze, wyciagniete z niebytu, otrzepane nie trafiały w target. Bo mlodszym zwisa, a starsi nie lubia jak im przypominac, ze wszyscy się starzejemy.
Bardzo ciekawe, zwłaszcza w takim kontekście, że za szerzenie poglądów prawicowych Na TikĆwoku o wile łatwiej dostać bana, niż za poglądy lewicowe.