Dziś zawaliła posłanka PO Gajewska. Przyniosła do DPS żywność. Była w koszulce promującej Trzaskowskiego. I zrobiła se zdjęcie z pensjonariuszem. Potem filmik usunęła i przeprosiła
Tak mówią tylko ubezwłasnowolnieni.
Niewolnicy naszych czasów.
Nie wnikam w przyczyny bo to może być coś niezawinionego jak kalectwo, na przykład.
Szukanie niezrozumiałych przyczyn-efektów w jakichś ciemnych tunelach z pogranicza bełkotu fantasy i teorii spiskowych.
Czy Ty COORVA na serio wierzysz że wynik wyborów coś w Twoim życiu zmieni???
Czy tylko siedzisz przed ekranem jak kibol w pantoflach i trzymasz “za swoimi”?
Ladnie o kandydacie na prezydenta pisza, no nie? A najgorsze, ze maja podstawy.
Jak już nie ma dobrych argumentów, i jakiś czarnych spraw na popularnego kandydata, to dorabia mu się mordę.
Ciekawa, jak wpłynie to na niezbyt rozgarniętych wyborców, połapią się w tym, że tutaj coś nietego jest. Można mieć wątpliwości co do mocy mądrościowych społeczeństwa.
To, że brzydko piszą w prasie zagranicznej o naszych sprawach, i do tego wyssanych z palca, bo opierających się na oszczerstwach, to można by rzec, że to są znaki czasów. Wcześniej nie podobało się o Rumuni, teraz o nas. Cóż w tym dziwnego, przecież Europa już maszeruje przed siebie w jednym słusznym kierunku.
Kolego, żeby to były oszczerstwa. Niestety, nie są. Dlaczego w swoim rodzinnym mieście Nawrocki tak przegrywa? W Gdańsku za bardzo Tuska też nie lubią, a jednak całe niemal Trójmiasto i okolice przeciw swojakowi.
Sam fakt, że przeciw kolesiowi publicznie wystąpił taki szumowina jak Murański świadczy o tym w jakim środowisku obracał się Nawrocki. I to już będąc szefem IPN.
Kiedy zadałem to pytanie na fb, to mi zwolennicy Nawrockiego odpowiedzieli, że Gdańsk to niemieckie miasto. I to jest argument, nieprawdaż…
Hmmm
Ja juz dawno przestałam myslec kategoriami nacjonalistcznymi. A co do tego czy sa to oszczerstwa? Ja tam drugi sort. Nie znam się…
Taaa, ciekawe kto byl oficerem prowadzacym Balbiny?
Grubo.
Na godzinę przed wprowadzeniem ciszy wyborczej napiszę.
Trzaskowski nie jest dobrym wyborem w kwestii prezydentury RP, ale Nawrocki nie jest żadnym.
Czy im ktoś płaci, żeby jak najwięcej spi..lić na finiszu?
Elita intelektualna narodu …
Skarga w berecie,psia krew
No i ok.Przeprsiła WPROST…
Ale skala głupoty…Aż mi się ręce trzęsą…
Ale,wybacz,kiedy Ty jesteś na fejsie…
Bo ja ostatnio,każdego dnia…I nie widzę Ciebie.Chybą żem wymazan ze znajomych…
Niedawno wróciłem w sposób tajny pod pseudonimem. Fejs raz mnie zbanował, drugim razem uznał za bota i kazał udowadniać, że nim nie jestem. Takie odowodnianie jest poniżej mojej godności. Za jakiś czas zmienię zdjęcie profilowe. A pierwszego swego fejsa straciłem z powodu awarii komputera i później za cholerę nie mogłem odzyskać swego konta.
Aktualnie to już mój czwarty pobyt na fb. Moja ksywa teraz to El Joy.
Coorna…Apache w Arizonie jak sie patrzy…
Jesteś pewien że nic nie nabroiłeś?
Bo mnie traktują z dużym wdziękiem…Nawet to polubiłem,mimo pewnej nachalności.
O Tobie wiem tylko tyle co sam powiedziałeś…Ześ sie wycofał z classic rocka na własne życzenie
Ogłaszam ciszę wybiórczą
Nie, ktoś mnie stamtąd wycofał.
A mnie powiedziałeś że sam to zrobiłeś…No mam to…Jak byk"stoi napisane"
Zresztą…Jak w ogóle “ktoś” mógłby to zrobić?
To nieporozumienie chyba? Na tym pierwszym moim fb znikł mi ten classic rock. a kiedy go sobie znalazłem nie chciał mnie przyjąć z powrotem.