Wybory prezydenckie 2025

Dziś zawaliła posłanka PO Gajewska. Przyniosła do DPS żywność. Była w koszulce promującej Trzaskowskiego. I zrobiła se zdjęcie z pensjonariuszem. Potem filmik usunęła i przeprosiła

2 polubienia

Tak mówią tylko ubezwłasnowolnieni.
Niewolnicy naszych czasów.
Nie wnikam w przyczyny bo to może być coś niezawinionego jak kalectwo, na przykład.
Szukanie niezrozumiałych przyczyn-efektów w jakichś ciemnych tunelach z pogranicza bełkotu fantasy i teorii spiskowych.
Czy Ty COORVA na serio wierzysz że wynik wyborów coś w Twoim życiu zmieni???
Czy tylko siedzisz przed ekranem jak kibol w pantoflach i trzymasz “za swoimi”?

1 polubienie

Ladnie o kandydacie na prezydenta pisza, no nie? :frowning: A najgorsze, ze maja podstawy.

1 polubienie

Jak już nie ma dobrych argumentów, i jakiś czarnych spraw na popularnego kandydata, to dorabia mu się mordę.
Ciekawa, jak wpłynie to na niezbyt rozgarniętych wyborców, połapią się w tym, że tutaj coś nietego jest. Można mieć wątpliwości co do mocy mądrościowych społeczeństwa.

To, że brzydko piszą w prasie zagranicznej o naszych sprawach, i do tego wyssanych z palca, bo opierających się na oszczerstwach, to można by rzec, że to są znaki czasów. Wcześniej nie podobało się o Rumuni, teraz o nas. Cóż w tym dziwnego, przecież Europa już maszeruje przed siebie w jednym słusznym kierunku.

1 polubienie

Kolego, żeby to były oszczerstwa. Niestety, nie są. Dlaczego w swoim rodzinnym mieście Nawrocki tak przegrywa? W Gdańsku za bardzo Tuska też nie lubią, a jednak całe niemal Trójmiasto i okolice przeciw swojakowi.
Sam fakt, że przeciw kolesiowi publicznie wystąpił taki szumowina jak Murański świadczy o tym w jakim środowisku obracał się Nawrocki. I to już będąc szefem IPN.
Kiedy zadałem to pytanie na fb, to mi zwolennicy Nawrockiego odpowiedzieli, że Gdańsk to niemieckie miasto. I to jest argument, nieprawdaż…

4 polubienia

Hmmm
Ja juz dawno przestałam myslec kategoriami nacjonalistcznymi. A co do tego czy sa to oszczerstwa? Ja tam drugi sort. Nie znam się…

2 polubienia

Taaa, ciekawe kto byl oficerem prowadzacym Balbiny?

Grubo.

Na godzinę przed wprowadzeniem ciszy wyborczej napiszę.

Trzaskowski nie jest dobrym wyborem w kwestii prezydentury RP, ale Nawrocki nie jest żadnym.

3 polubienia

Czy im ktoś płaci, żeby jak najwięcej spi..lić na finiszu?

Elita intelektualna narodu … :exploding_head:

3 polubienia

Skarga w berecie,psia krew :enraged_face:

No i ok.Przeprsiła WPROST…
Ale skala głupoty…Aż mi się ręce trzęsą…

2 polubienia

Ale,wybacz,kiedy Ty jesteś na fejsie…
Bo ja ostatnio,każdego dnia…I nie widzę Ciebie.Chybą żem wymazan ze znajomych…

1 polubienie

Niedawno wróciłem w sposób tajny pod pseudonimem. Fejs raz mnie zbanował, drugim razem uznał za bota i kazał udowadniać, że nim nie jestem. Takie odowodnianie jest poniżej mojej godności. Za jakiś czas zmienię zdjęcie profilowe. A pierwszego swego fejsa straciłem z powodu awarii komputera i później za cholerę nie mogłem odzyskać swego konta.
Aktualnie to już mój czwarty pobyt na fb. Moja ksywa teraz to El Joy.

1 polubienie

Coorna…Apache w Arizonie jak sie patrzy… :laughing:
Jesteś pewien że nic nie nabroiłeś?
Bo mnie traktują z dużym wdziękiem…Nawet to polubiłem,mimo pewnej nachalności.
O Tobie wiem tylko tyle co sam powiedziałeś…Ześ sie wycofał z classic rocka na własne życzenie :slightly_smiling_face:

1 polubienie

Ogłaszam ciszę wybiórczą

Nie, ktoś mnie stamtąd wycofał.

A mnie powiedziałeś że sam to zrobiłeś…No mam to…Jak byk"stoi napisane" :laughing:
Zresztą…Jak w ogóle “ktoś” mógłby to zrobić? :neutral_face:

To nieporozumienie chyba? Na tym pierwszym moim fb znikł mi ten classic rock. a kiedy go sobie znalazłem nie chciał mnie przyjąć z powrotem.