Oddajmy głos na Trzaskowskiego
Ta kampania pokazuje, jak kultura polityczna w Polsce sięgnęła dna. I tu nie ma niewinnych.
Nigdy nie jest aż tak źle, żeby nie mogło być gorzej.
Wszyscy jesteśmy temu winni, skwitowałby to Papież Franciszek, a kto jest bez winy, niechaj pierwszy rzuci kamień.
Chyba nigdy w Polsce nie dojdzie do sytuacji, by prawa i lewa strona bez zgrzytów jadły z jednej miski, dążąc do tego, aby oba brzuchy były jednakowo nasycone. Zawsze w jednej ze stron znajdzie się jednostka, która oskarży drugą stronę o to, że po tej drugiej stronie miski były smaczniejsze kawałki.
A postaw jednego osla przy dwóch żłobach to z glodu zdechnie? Przynajmniej Fredro tak twierdził.
Aleksander czerpał wiedzę z własnej weny twórczej, a to z fizjologią osła nie miało nic wspólnego
Wiem, osiol zjadlby jedno i drugie i jeszcze pognal do sąsiada po deser.
Ja juz sie z ogladania tego cyrku wyborczego wycofałam.
Patrząc na ten wyborczy jarmark na kółkach, który coraz bardziej przypomina jakąś galę freak fightów, tak, że nawet ostatnio jakiś patus z tego środowiska został świadkiem koronnym, zaczynam mieć dziwne wrażenie, iż oficjalne sondaże są niedoszacowane względem tych faktycznych …
Nikogo nie poparł ale zasugerował że jednak Nawrocki będzie lepszym wyborem.
Dla Mentzena na przyszlosc Nawrocki jest lepszy…
Cóż. Skończy jak Lepper, Giertych, Gowin i Kukiz.
Do pięciu razy sztuka.
Zapomniałeś o Polikocie i Nowoczesnej? To juz zaczyna być regulą?
Q te jak zwykle pcha się między wódkę i zakąskę.
Pewnie @okonek nam przetłumaczy, chociaż wiele słów brzmi dziwnie znajomo
Takie pobożne życzenie , że to uniemozliwi prezydenture?
Prostytytutki ( w domysle sutenerstwo), narkotyki, i zadymy w stylu hooligans. Kandydat na prezydenta w opalach, uwaza to to za niebyłe, premier Tusk wyciaga na swiatlo dzienne.
To caly artykuł.
Nie wiem czy tlumacz google sobie z tekstem poradzi, ale sens sprowadza sievdo smutnego stwierdzeniz, ze Polacy zglupieli glosujac na osobę z tyloma skandalami na karku? I wyniki sa wielka niewiadomą.
Moim zdaniem tego typu info powinno wyjść wczesniej, pomimo to, ze istnialavwtedy mozliwosc, że Kaczyński ma kandydata “B”?
Smutne to…
Dajcie spokój. Niewielu w to wierzy. Z kim gadam to uważa że to wszystko ABW na polecenie Tuska spreparowało.
Obawiam się poniedziałkowego poranka
Nie lubie poniedziałków