Wybory we Francji

Ale by byly jaja gdyby to Marine Le Pen wygrala.
Calkowita zmiana polityki Francji?

Malo prawdopodobne, zeby wygrala w pierwszej turze.
Ale w drugiej?
We Francji wszystko jest mozliwe. Nawet blondynka prezydentem.

U nas Ogórek sie nie udalo :rofl:

Ano nie. Moze za chuda? Albo za malo rozwodow?

Tu masz Le Pen, zdjecie siostrami sprzed lat.

Niech sobie wybiorą Le Pen.Amerykanie mieli Trumpa,my pis to niech Francuzi też coś zmienią w swojej polityce - powodzenia im życzę :rofl:

To moze byc bardzo pozytywna zmiana…

Tak… zapewne.Za mało oszołomów jeszcze mamy w rządach na świecie…

4 polubienia

Jak to ladnie obrazac ludzi z ktorymi sie nie zgadzamy pod wzgledem pogladow politycznych xd

Nikogo staram się nie obrazić i mam swoje poglądy.

Trump tez niby oszolm, ale to on byl przeciwny NS2 i uzaleznianiu sie coraz bardziej od Rosji, mimo ze ta coraz bardziej pokazuje ze jest wrogiem zachodu. Jest nawet filmik, jak mowi o tym, gdy byl prezedentem, prosto w oczy aktualnemu szefowi NATO a ten sie nie zgadza i tlumaczy wymijająco… w aktualnej sytuacji? Bezcenne :rofl:

Bo to jest wojna o surowce energetyczne.
O ile poprzednia byla o ropę naftową to teraz jest o gaz.
I to by bylo tyle na temat postepu cywilizacyjnego
Nastepna bedzie o slonce i wiatr?

Ja stawiam na to, że może się Le Pence udać wygrać tą pierwszą rundę, co nie znaczy, że wygrą walkę o prezydenturę, bo jak zwykle okaże się, że Francuzi będą woleli kogoś bardziej przewidywalnego jako głowę państwa. Czyli historia bez końca w tym kraju.

We Francji oszołom, na Węgrzech oszołom, w Polsce też oszołom. Europa upada.

A jedyni normalni to są na tym forum…

Oczywiście,że tak…!

W wielkiej brytanii tez oszolom… wszedzie beda te wasze oszolmy to stanie sie to juz normalne a oszolomami beda tacy Makaron czy Makrela w opozycji xd
I kto powiedzial ze upada? To moze doprowadzic w koncu do mocnej wielkiej Europy… przeciez widzimy jakie bagno wyszlo odkad Putin zaatakowal… gdyby nie usa, to zajalby calą unie szybciej niz jedna ukraine xd

Żadna zmiana, przynajmniej nie w związku z rosją. Jest tak samo prorosyjska i wcale tego nie kryje. Pisałam o wywiadzie z nią :frowning:

A co Macron jest tez prorosyjski?

Hej! Masz coś przeciwko blondynkom?

Ogórek to marionetka, sama od siebie nic nie potrafiła powiedzieć.