Wygramy? część 2.

Jest niesamowity potencjał.

1 polubienie

@collins02 Mecz z Izraelem jest 16.11, na wyjeździe, a ze Słowenią 19.11 w Polsce.

1 polubienie

No to doopa…16 mam akurat wyjatkowo dniowke i raczej nie obejrze.19 zalezy o ktorej…

1 polubienie

Godziny podam Tobie później, bo teraz nie pamiętam.

1 polubienie

Jakis martwy chwilowo okres w sporcie…Lato sie konczy a zima daleko…

1 polubienie

Ciekawe , jak ze skokami będzie?

Aktualnie ligowe i pucharowe rozgrywki w kopanej, trochę klubowo w ręcznej coś się odbywa, póki co, nic porywającego.

1 polubienie

Ligi wystartowaly na dobre ale…Poznanskie kluby,poza koszem zenskim,sa w 2 ligach na ogol…I wystartowaly srednio…Najlepiej idzie Warcie w pilce noznej bo jest na 3 miejscu.
Niestety nie gra w Poznaniu a w Grodzisku.Wciaz maly stadion nie spelnia norm…

1 polubienie

Polskim rozgrywkom ligowym tylko się pobieżnie przyglądam z największym akcentem na siatkę i rękę. Trochę bardziej śledzę drogę markowych klubów europejskich i poczynania naszych piłkarzy w nich. W sumie bez większych emocji. Boksem interesuję się coraz mniej, bo nie ma czym.

1 polubienie

Ja bym moze interesowal sie boksem gdyby to bylo czytelne.A nie jest…
Powinna istniec liga i rozgrywki w olimpijskich kategoriach.I powinna byc systematyczna informacja o tym co sie dzieje.Jak o kazdej lidze w sportach zespolowych…

1 polubienie

Polski boks amatorski, zwany teraz olimpijskim, jest tak słaby, że nawet media się nim nie interesują.

A w światowym zawodowstwie też coraz większa kicha. Mistrzów świata nie można się już doliczyć, tylu ich jest. Na 11 wag chyba ze 48.
Licząc na wagę, to ok, po czterech na wagę. :grinning:

1 polubienie

Jak sie chlopaki bic nie beda regularnie i walczyc o COS to sie niczego nie naucza…
Ja sie boksu uczylem majac lat 7,z wielkiej ksiegi igrzysk olimpijskich w Meksyku.Kazda walka,kazda kategoria opisane z benedyktynska dokladnoscia…I wiele z tego do dzisiaj pamietam :smile:
Jeszcze na igrzyskach w Seulu,wszystko rozumialem…Ale po 88 roku,nie nadazam…
Nawet nie wiem czy na igrzyskach jest jeszcze np. waga papierowa…Oraz pare innych…

1 polubienie

Smutne to, ale prawdziwe.

1 polubienie

Krychowiak i 0:1…
I bardzo mnie to cieszy bo akurat on,zasluzyl na swoich “5 minut”…
Mecz troche juz bez wiekszego znaczenia ale…Takie mecze tez trzeba umiec wygrywać!
Jak bedzie,zobaczymy…

2 polubienia

Podoba mi sie i ten sklad,i to ustawienie…
Izrael to nie Hiszpania i cala ta zabawa moze nie byc wiele warta…
Ale to wreszcie jakis czytelny ruch trenera,cos przemyslanego a nie zlepek nazwisk.

2 polubienia

No i na luzie,przeszło…
A w ogole,chyba jak to mówia,“cieżar gatunkowy,spadł”…Awansuje prawie kazdy kto wie na czym pilka polega…Prawie bo np. Szkotom to nie grozi…
Reszta juz w Europie jest tylko na mapie…

2 polubienia

A zaraz ze Słowenią.

Jestem dobrej mysli.
Poza tym,czytalem 3 fajne felietony na wp. i tym razem,zgadzam sie z autorami.
Niestety,ponowni dochodze do wniosku ze internetowy"kibic"to najgorszy z mozliwych kretynow ktory nawet czytac ze zrozumieniem nie potrafi.

1 polubienie

1:0 !!! Był Szymkowiak, był Szymanowski, a teraz jest Szymański!!! :grinning:

1 polubienie

Za to Glika juz nie ma…

1 polubienie

1-1 :frowning:

1 polubienie