Wygramy?

NL - Cz.G 3:0 tym razem do 15.
Czarnogóra zdecydowanie najsłabsza drużyna z sześciu dzisiejszych, które widziałem w akcji. To tyle na dziś. Dobranoc. :blush:

1 polubienie

Co w sumie nawet mnie cieszy bo nie lubie ich…Za pilkarskich kiboli.

1 polubienie

Rosja męczyła się z Białorusią; 3:1 dopiero czwartego seta zagrali po swojemu i do 10!!!
Włosi mieli kłopoty z Grecją, też 3:1, ale przerżnęli pierwszego seta, a w pozostałych się męczyli.
Niemcy wtopili 0:3 z Serbią, grali beznadziejnie, widziałem fragmenty.

Jutro gramy z Holandią.

1 polubienie

Dzisiaj wracam do pracy…Poozostanie sledzenie na wp…

1 polubienie

A Holandia juz 2 mecze wygrala…

1 polubienie

Tak, wiem. Z Ukrainą. Byli faworytem. 3:0 ale się męczyli w dwóch setach Wygrane na dogrywki, a w trzecim do 21. Z tego co widziałem, jutro jesteśmy faworytem. Podejrzewam, że z Estonią Holendrzy mogą mieć kłopoty o ile Esti zagrają tak, jak z nami.

1 polubienie

Słuchałem jednego fachowca holenderskiego z teamu i on powiedział, że Polacy i tak wyjdą z grupy, więc każdy z nimi grać będzie na całość, bez obciążeń, że trzeba wygrać.
Czyli po naszemu; - bij mistrza! Właśnie Estonia to pokazała i okiełznanie jej sprawiło naszym kłopoty. Jest bardzo wielki respekt do naszych, ale każdy parkiet gryźć będzie z naszymi chłopakami, bo przegrana nie hańbi, a wygrać z Polską, to osiągnięcie.

1 polubienie

Ja prdl…!!! Czarnogóra wygrała z Estonią!!! 3:0. No to ja już nic nie rozumiem!

1 polubienie

Kurna, Vital Heynen mieszka w Maaseik w Belgii, to kilkanaście km ode mnie. Właśnie teraz się dowiedziałem.

1 polubienie

No wlasnie chcialem Ci o tym napisac ale…szwankuje mi strona…Ani nie mam powiadomien o tym ze ktos cos mi napisal,ani nie moge sie wylogowac bo zniknelo"wyloguj"…

1 polubienie

Uważam, że dziś Polacy powinni sobie dać radę, choć z tyłu głowy mam lekki niepokój.
Trener Holandii powiedział, że Polacy nie przyjechali na turniej sobie pograć, ale, konkretnie po złoto. Dlatego też, mówił, że zrobią wszystko, alby wygrać z faworytem, będą gryźć parkiet.

Byłbym bardziej spokojny, gdyby nie ta Czarnogóra, która ograła Estonię Po takim czymś, to już wszystko wydarzyć się może. Plusem dla nas jest to, że Holendrzy grają trzeci mecz z rzędu, nasi wczoraj odpoczywali i grają dopiero drugi.

1 polubienie

Wyloguj nie zniknelo, kliknij w swoj avek na gorze - pojawi sie linia gdze masz glowke z nickiem, ikonki: dzwonek powiadomien, paska zakladek i poczty. Wyloguj, aktywnosc itp masz w pierwszym

1 polubienie

W poczatkowej fazie turnieju,to moze byc minus.Holendrzy sa w gazie…A my ledwo co dresy zdjelismy…

1 polubienie

Ty mnie nie dołuj. Wygramy!!!

1 polubienie

I do tego gramy na wyjezdzie :rofl:

Niekoniecznie. Ponoć 6000 biletów wykupili Polacy, Hala ma 11000 miejsc. :grinning:
I wszystko wyprzedane.

Właśnie wysłuchałem trenera Holendrów. Mówił, że drużyna jest maksymalnie zmobilizowana i nastawiona na wygranie z nami.

1 polubienie

A coz ma innego powiedziec trener?W dodatku gospodarz :rofl:
Stac ich na to.Nabrali wiary we wlasne mozliwosci.

1 polubienie

Ale w mediach i tak boją się Polaków.

1 polubienie

I to tez nie moze inaczej wygladac.Jestesmy zdecydowanymi faworytami.Ale poki co,na papierze.

1 polubienie