Wygramy?

Przepraszam, zmylił mnie komentarz w tv, być może źle zrozumiałem. Jeśli Estonia wygra z Holandią, zachowa szansę na wyjście z grupy, pod warunkiem wygrania meczu ostatniego i pomyślnego układu w meczach innych drużyn. Ale, gdy będą tak grali, jak dwa ostatnie spotkanie, to raczej nic nie osiągną.

1 polubienie

Musieliby liczyc na wyjatkowy uklad…

1 polubienie

Awansują cztery najlepsze.
Dziś gramy z Czechami. O wynik jestem spokojny.

1 polubienie

Ja jestem jednak znacznie bardziej nieufny :slightly_smiling_face:
Choć z drugiej strony,nie przypominam sobie porazek z Czechami…

Widziałem dwa mecze Czechów. Nie podskoczą naszym.

1 polubienie

Kolego @collins02 Zaraz Czarnogóra - Ukraina. Najbliźsi nasi rywale. :grinning:

1 polubienie

No i jak sie sprawy maja?
Dojechalem dopiero do pracy…

1 polubienie

Ukraina wygrała 3:1 po nieciekawym meczu.

1 polubienie

Szkoda ze te wszystkie mistrzostwa sa rozcigane do niebotycznych ilosciowo,rozmiarow.Niby fajnie ze maja szanse slabsi cos pokazac i zrobic niespodzianke ale…Czasem roznice w poziomach sa przygnebiajace…

Było dużo chaosu, przypadkowości, walka bardzo zacięta, w sumie Ukraińcy wymęczyli swoją wygraną.

Czy męczyć Cię meldunkami z naszego meczu? Jakby co, nie ma sprawy.
Zaczyna się o 20. Naszych kibiców ze 2000 na moje oko.

1 polubienie

Jestem w pracy wiec mam mozliwosci tylko sledzic na wp…Powinno wystarczyc :slightly_smiling_face:
Dzieki.

1 polubienie

Widze ze tam sie niezla miazga szykuje…

1 polubienie

Już po zabiegu. Polski walec przejechał się po pepiczkach. Jutro następna ofiara zostanie złożona na ołtarzu polskiej siatkówki. Czesi odbijali się od ściany. A nasi; spokój, opanowanie i punkt za punktem. Udzielili surowej lekcji.

1 polubienie

Tak sie zastanawialem…I wyszlo mi ze my chyba ze Slowakami mielismy jakies przejscia kiedys…Trzeba przyznac ze juz dawno ekipa nie grala tak mocno od samego poczatku!

1 polubienie

Nasi dopiero się rozkręcają. Schody przyjdą w miarę rozkręcania się turnieju. Ale wiem, że nawet najmocniejsi obawiają się spotkania z naszym zespołem. Wczoraj z Czechami odpuścili początek drugiego seta i Czesi prowadzili 8:4. I cieszyli się, jak dzieci. Krótko się cieszyli, bo nasze chłopaki wzięły się za robotę i do końca zdobyli 21 punktów, po fantastycznych akcjach, oddając 4. W tym 7 pod rząd. Po takim czymś Czesi stracili ochotę do walki i trzeci set był formalnością, mimo, że grały w nim nasze rezerwy.
Rezerwy, hehe… Ci zmiennicy, to takie rezerwy, że można z nich zrobić drugą medalową drużynę.

1 polubienie

Dokladnie.Nasze rezerwy to jak…w słowenskich skokach.Co roku inna ekipa i co roku wsrod najlepszych.

1 polubienie

Dziś od 17 zasuwamy z Czarnogórą. I coś mnie się wydaje, że Vital w pierwszej szóstce wystawi zmienników, tak, jak z Estonią. A o wynik i tak jestem spokojny.

1 polubienie

No,poki co nie ma powodu do niepokoju…I mam nadzieje ze ich to nie uspi.

1 polubienie

Nie sądzę. To rutyniarze. I chcą złota, prawdę mówiąc. Im bliżej podium, tym trudniejsi rywale i na nich się stopniowo szykują. Zrobi się ciekawiej.

1 polubienie

PL - CZ.G 1:0 25:10 Komentarz zbędny.

1 polubienie