Wygramy?

Znacznie ciekawszy jest mecz Magdy Fręch ze Stojanovic…

1 polubienie

Tal myślę. A w Amsterdamie - 2:0 Drugim składem do 17.

1 polubienie

Wieksze emocje bedą jak rano po pracy,zagram w darta :slightly_smiling_face:

1 polubienie

Koniec 3:0 do 19 też drugi skład. Rywale postawili wszystko na jedną kartę, kilka ładnych akcji zademonstrowali, ale cały set, spokojnie pod kontrolą. Pojutrze z Ukrainą.

1 polubienie

Nie mam czasu bo trudny dzien w pracy ale zdazylem przeczytac komentarze ze jesli sie poszerza mistrzostwa o takie ekipy to…powinno sie tez zglosic mozliwosc rzucenia recznika :rofl:

1 polubienie

Prześledziłem tabelę.
Jeśli z grupy B na 4. miejscu wyjdą Niemcy, to Orzełki w 1/8 finału zagrają właśnie z nimi. Wygrywając ten mecz, w ćwierćfinale ponownie mozemy spotkać sie z Holendrami.

.będzie się działo.

2 polubienia

tymczasem Wlosi prowadza wyrownana walke z Bulgarami.

http://cdn.livetv208.me/webplayer.php?t=ifr&c=1242899&lang=pl&eid=846102&lid=1242899&ci=281&si=5

1 polubienie

Tego sie obawiam.Nie lubie grac z Niemcami.Akurat w siatke to niezle cwaniaki…

Wlosi tez sobie radza…Ale chyba wolalbym Wlochow niz Bulgarow z ktorymi nam nigdy po drodze nie bylo…

Jeszcze jutro o 20. 00 z Ukrainą.

Nasi następnie rywale w 1|8. to poziom mniej, więcej Holandii. Teoretycznie powinno być, więc do przodu. Schody zaczną się w etapie następnym.

1 polubienie

A skad wiesz,z kim z 1/8?
Jesli Niemcy to z calym szacunkiem ale moim zdaniem sa o wiele grozniejsi od Holandii.To jest turniej.Nie powinno sie ekipy tak silnej jak Niemcy,oceniac po slabym poczatku.

Z tej całej gmatwaniny wychodzi, że, żeby ewentualnie drugi raz z Holendrami się spotkać najpierw zajechać, właśnie Niemców trzeba. Ale to teoria, bo w tamtej grupie jeszcze do końca nie wiadomo, jaki będzie układ? To, co piszę, jest najbardziej możliwe, ale niekoniecznie tak musi być.
Mnie Niemcy nie przerażają, obserwuję mecze naszych i mimo słabych przeciwników, mamy monolit niesamowity. Widać pewność Polaków, spokój i umiejętności z najwyższej półki. Oni tą grupę traktują z założenia sparringowo, bo przed turniejem odpoczywali i nie mieli żadnych meczy kontrolnych, wiedząc o ilości spotkań w tym turnieju. Tak, naprawdę, to teraz mieli jednego silnego przeciwnika, czyli Holandię i rozjechajali ich, jak chcieli. Z Niemcami powinni sobie poradzić. A, żeby wygrać całość, to mają jeszcze Rosję, Francję i Italię. I tu, dopiero będzie trudno.

We wczorajszym meczu z Czarnogórą po pierwszym secie do 10, wstrzymali tempo, a Leone przestał bombić serwami i zagrywał floatem. Nasi spokojnie przerzucali im piłki, dając rozegrać i w ten sposób sobie trenowali blok. I robił to rezerwowy skład, coby z wprawy nie wyjść. Od połowy drugiego seta, nasi podstawowi oglądali mecz z ławki.
A i tak mecz trwał “aż” 72 minuty. Gdyby grał skład podstawowy należało by z 10 minut odjąć.

2 polubienia

A ja rano zremisowalem…
Ale jestem bardzo zadowolony z gry.Drugie zwyciestwo bylo bardzo blisko… :grin:

1 polubienie

Dodam, że nasza drużyna ma coś, czego nie posiadają rywale.Ich pierwsze szóstki, są pierwsze, a u nas jest pierwsza cała czternastka. Trener może sobie pozwolić na zluzowanie połowy składu w trakcie seta i nie obniży to jakości gry. Gdyby jeszcze był Kurek w pełni formy?

1 polubienie

Tak.I to predzej czy pozniej,powinno zaprocentowac w turnieju.

1 polubienie

Przeanalizowałem sytuację w tym bałaganie i bardzo możliwe jest to, że po Ukrainie, możemy walczyć ze Słowacją albo Hiszpanią, a po pokonaniu jednej z nich przeciwnikiem będzie zwycięzca meczu Holandia - Niemcy.

1 polubienie

I gdyby Holandia pojechala z Niemcami…Oby!

1 polubienie

Nie boję się Niemców. Mają problemy w swojej grupie i są na 4 miejscu, ale mają jeszcze dwa mecze. W sumie to wszystko jedno, nasi wygrają z jednymi i drugimi. Holendry, to już mają kompleks chyba? Z tego, co do mnie dotarło, to Niemcy bardzo nie chcą wpaść na nas. W zasadzie teraz nikt nie chce. Niemcy wpadną na nas teraz, gdyby wyszli z czwartego miejsca w swej grupie. A to najbardziej grozi Hiszpanii lub Słowacji.

1 polubienie

Wolalbym Hiszpanie…Chyba…
Ale jesli Polacy bedą tak grac jak dotad,to chyba ma coraz mniejsze znaczenie…

Hiszpania jest słaba i może polecieć na 5 niepremiowane miejsce. Słabsza jest tylko Macedonia, które niespodziewanie wygrała ze Słowacją.
A w ogóle to cała ta grupa jest w zasięgu naszych chłopaków.

1 polubienie