Wygramy?

U mnie…stukali w sciane…Co zrobia jak pojawia sie emocje?Dostane suchy prowiant i wypad do ogrodka? :wink:

1 polubienie

Dobranoc. :blush:

Jutro Hiszpania na rozkładzie, a to oznacza, że jest to jej ostatni mecz w tym turnieju.
A później Niemcy albo Holandia. Pachnie mi już półfinałem, czyli czwórką najlepszych.

3 polubienia

Po tym co widzialem,widze tylko jedno zagrozenie.I nie sa to przeciwnicy bo oni odtsaja od nas o lata swietlne…
Boje sie rozleniwionej i zepsutej głowy.
Ten chlopak,Muzaj bodaj…Juz wczoraj na zblizeniach robil takie wrazenie.
Korzystajac z okazji…Dawno juz nikt malo znany tak mi nie imponowal jak Konarski!

1 polubienie

Muzaj jest w porzo. Nie jego, wszak, wina, że ma taką twarz. :grinning:

Nasi to w pełni profesjonaliści. To widać, słychać i czuć. Podoba mi się to, że z szacunkiem podchodzili, powiedzmy sobie szczerze między nami, do kelnerów. Nie lekceważyli żadnej drużyny w tej grupie. I mają całkowitą świadomość, że spotkąją równych sobie. A ja mam nadzieje, że prawie równych.

Legenda światowej siatkówki, aktualny szef turnieju w Holandii, złoty medalista z 96, Bas van de Goor wyraził się w wywiadzie, że dla Polaków te ME, to etap do złota olimpijskiego, i nie widzi nikogo, kto zatrzyma ich do finału W Paryżu. W tym turnieju, oczywiście.

Ja naszych obserwuję od początku tych mistrzów i nie mogę odmówić mu słuszności. Jak będzie, prorokiem nie jestem, ale, chyba w żadnej drużynówce nie mieliśmy takich asów do tej pory.

2 polubienia

Rany,a co ma twarz do tego???
On jak i ten blodynek z drugiego skladu,sa nieopierzeni,popelniaja mnostwo bledow,sa niestabilni…
No ale daj Boze innym takie problemy :smiley:

1 polubienie

Koleżanka Linette też radochę nam dała. :blush:

1 polubienie

Najnowsza informacja. Hala w Appeldorn mieści 6000 widzów. Właśnie sprzedano; 6000 biletów na mecz Polska -Hiszpania. Jak myślicie, kto wykupił te bilety? Hiszpanie? :face_with_hand_over_mouth::grinning:

W tejże hali ma też odbyć się mecz Holandii z Niemcami, sprzedano ponad 2000 do tej pory.

@collins02 Niezłe, co, Juras? :smile:

2 polubienia

Obys wasc dobrze wrozyl bo zalozylam sie o skrzyneczke monachijskiego piwa…

1 polubienie

Jeżeli postawiłaś na naszych, to już teraz mogą Tobie to piwko przynieść.

2 polubienia

A na kogo jak nie naszych?

2 polubienia

No to piwo już Twoje.

1 polubienie

Czyli na Hiszpanię? :rofl:

Mecz a jakze obejrze, bo transmisja jest.

1 polubienie

Polske. Az tak nie zhiszpanialam.

3 polubienia

Tee…, @anon75849589 nie pozwalaj sobie… :kissing_closed_eyes::stuck_out_tongue_winking_eye:

1 polubienie

Haha , ale spojrzcie, ktoś nowy spojrzy na wpis @okonek z flagą Hiszpani i tekst - stawiam na naszych :joy: :stuck_out_tongue_winking_eye:

2 polubienia

Przecie po polskiemu piszem…

3 polubienia

Flaga się nie liczy. Ważne, co w serduchu. :blush:

3 polubienia

Ale skąd możemy wiedzieć czy nie jesteś poliglotką ? :stuck_out_tongue_winking_eye: