Tzw poliglocja, sorry, poliglotyka? Aa…, poliglotyzm nie ma nic z tem wspólnego…
Niezależnie od tego ile nasza koleżanka zna języków , i jaki bedzie wynik meczu, co sobie popatrzę na Konarskiegi i Kubiaka to moje
ja tam wole kolego @birbant trzymać się z dala od “nadprogramowych” miłości
dzisiaj w wiadomościach słyszałem wypowiedź (chyba kapitana), który dziękował i stwierdził że nasi rodacy robią frekwencje na tych mistrzostwach.
Za 15 minut Holendrzy z Niemcami. Nie mam pojęcia, kto tu wygra, ale, jak my odprawimy Hiszpanię, to ten wygrany będzie przeciwnikiem naszych, być może dojdzie do powtórki z rozrywki z gulami. Tak czy owak zawsze Nowak, czyli Polska wygrać musi.
gdyieś tam wyżej przewidywałem, że Niemce wychodząc z grupy z 4. miejsca, w 1/8 finalu zagrają z Polakami. Co się jednak odwlecze, to nie uciecze i po meczu z Guldenami, Niemce w ćwierćfinale zagrają z Orzełkami.
.jesli tak bedzie, to na mecz Polska-Niemce jestem w Apeldoorn.
D - NL - 1:0 do 17
Niemce pokazali kły.
Pomachaj do mnie z tego Appeldorn.
Na jakim kanale to oglądasz, bo znależć nie mogę?
Juz mam.
2:0 dla D. Do 22 Ale już nie było tak łatwo. Cios za cios. Holendry wrócili do gry, ale popełnili niewybaczalne błędy w końcówce. Mecz się jeszcze nie skończył.
Ogólnie, bardzo dobry poziom sportowy z obu stron. Podoba mi się ten mecz.
2:1 Holendrzy po bardzo wyrównanym secie, póki co, uciekli od topora. Tie break 31:30
I teraz różnie może być. No i poziom gry, nareszcie godny ME.
Alez to byl mecz!Widzialem fragmenty na ITV…Magda…Ta ktora niczego nie potrafila skonczyc,w tym roku jest nieprawdopodobna!
I znowu powod do dumy!
A w NL jednak Niemcy. Po bardzo trudnym dla nich meczu, bo Holendrzy mocno się stawiali. 3:1 teraz do 23.
Jestem pewien, że za niecałe dwie godziny, niemiaszki kibicować będą Hiszpanii, mimo, że już z nimi zamoczyli.
A tymczasem Serbia - Czechy 3:0 | 29, 21, 18. Bez sensacji.
A widzisz!
To sa dopiero cholerni skubanćy!Jeszcze po medal siegną…
PL - Esp 1:0 do 18. Hiszpanie grali wcale nieźle. Dopiero w końcówce seta nasi ich sparaliżowali.
A co do Niemców, spokojny jestem.
2:0 do 13 masakra.