Wygramy?

Lekko nie będzie, przecież to najlepsza europejska czwórka. Wysokość wygranej istotna nie jest, liczy się końcowy wynik. Wierzę w naszych i nie jest to wiara bezpodstawna.

1 polubienie

O ile sie to zglosi.A ile razy mozna w jednym secie?

1 polubienie

Vital zgłasza wszystko.

1 polubienie

Dobrze ze to sie tak zmienilo bo wszelkie chamstwo ktorego w siatce nie brakuje,jest prawie wyeliminowane…
Ciekawe jak to teraz wygląda tam gdzie bylo najgorzej czyli w Bulgarii…

1 polubienie

Przed chwilą obejrzałem wywiad trenera Słowenii. On jest Włochem, nazywa się Alberto Guliani. Bardzo rozsądny facet. Uznał Polaków za faworytów, nie wie kto wygra, oznajmił, że jego drużyna starać się będzie grać, jak najlepiej, jak potrafi. Wyważone słowa odbiegają od powszechnego entuzjazmu i wiary w zwycięstwo. Mówił też, iż ich celem jest złoto, ale jeszcze daleko do tego złota. Widać, że jest fachowcem i realistą. Wywarł na mnie dobre wrażenie.

1 polubienie

Tak,widzialem to.
Włosi wiedzą o siatce wszystko.Mają najwiecej trenerow swiatowej klasy i chyba zaden z nich nie pozwolilby sie ośmieszać…

1 polubienie

Co racja, to racja.

1 polubienie

Jak sędzia będzie spostrzegawczy jak ten z mistrzostw świata, to różne hocki-klocki mogą się wydarzyć.thb_4176

Nie sądzę. Teraz każdy widzi, to co widzi sędzia.

Już nogami przebieram i doczekać się nie mogę meczu :grin::grin::grin::grin:

2 polubienia

Nie tylko Ty…

WYGRAMY!!!

2 polubienia

bTz

2 polubienia

3505365

2 polubienia

Pan Kubiak szaleje… :grinning:

2 polubienia

@birbant ja jestem dobrym kibicem , jeśli nawet coś się nie uda , jeśli…
Czego moja wiara w możliwości chłopaków nie przewiduje, to i tak kochać ich będę :relaxed:

2 polubienia

Tu akurat Michał się cieszy , ja uwielbiam jego wyraz twarzy kiedy się wkurw… :kissing_smiling_eyes:

2 polubienia

**WYGRAMYYYYY!!! ** I już!

2 polubienia

Idę zrobić coś na ząb , kibic bez niczego to du***a nie kibic :wink:

comment_EjZoanW2QJPFlvQeqH9MWV0FS2rvkfnm

2 polubienia

Ja też. Idę po piwo do lodówki. :stuck_out_tongue:

Jeszcze pół godzinki.