Wygramy?

Podejrzewam ze to Szwedow takze dotyczy…Dunczykow,Brytoli i Albańców.Irlandczyków…Ale w reszcie europejskich panstw chyba bym sie z siatkowką tak nie meczyl jak w Anglii,odpowiadajac na pytania w stylu,“A ile setów sie gra?”

1 polubienie

Temat sportowy wlasnie przekroczyl 500 odpowiedzi i zagajeń…Poprosze o ramke dla tematu!
Precedens ale chyba sie należy :innocent:

2 polubienia

Proszę :joy:
Ramka przyznana :wink:

1 polubienie

Strajk linii lotniczych, awaria komputera…itd, itp.
Wprowadzą jeszcze w Słowenii stan wyjątkowy, godzinę policyjną, ogłoszą klęske nieurodzaju i ogolny zakaz ubiegania się o azyl polityczny.

…a wszystko to, by przegrać czwartkowy półfinał…:rofl:

4 polubienia

Nie kracz.

1 polubienie

Ewa jak to nie kracz, dobrze mówi mają przegrać!

1 polubienie

:rofl::rofl: no tak , dobrze napisał.
Uśpił moją czujność początkowym tekstem , też czytałam o tych biletach , nie będzie spiewu:
…gramy u siebie…?

2 polubienia

I bez śpiewu zagrają koncertowo, a znając naszych kibiców coś wykombinują :wink:

2 polubienia

Przebiorą się za sędziego i drużynę przeciwną ? :stuck_out_tongue::stuck_out_tongue::stuck_out_tongue:

1 polubienie

Głowy nie dam, że nie :joy:

1 polubienie

Wow!!!
Cieszem siem :rofl:

2 polubienia

Co jest? Kto tu defetyzm sieje? :stuck_out_tongue_winking_eye:

2 polubienia

A co to za zboże ten defetyzm ? i czy chleb z tego będzie? :thinking:

1 polubienie

O Boże! Zboże! :stuck_out_tongue:

1 polubienie

Wygramy dziś? Wygramy.

Czytałem wypowiedź najlepszego zawodnika słoweńskiego, Urnauta i on powiedział, że skoro dali sobie radę z Rosją, to i poradzą sobie z Polską, mimo, że Polska w tej chwili jest numerem 1 na świecie, jego zdaniem. Ich interesuje wyłącznie złoto. Nie mówił nic o tym, że Rosja z nimi grała poważnie osłabiona personalnie.

A ja myślę, że to słowa na wyrost. W Słowenii, aktualnie jest szał i niepomierny entuzjazm, i nikt nie dopuszcza myśli, że kadra słoweńska może przegrać. Liczy się też na szaleńczy doping. Tymczasem, jeden z naszych, Komenda, spokojnie powiedział; - – nasi są na tyle ograni, że doping może sprawić, iż Słoweńcy się lepiej poczują, ale Polacy nie poczują się gorzej. - Będziemy grali swoje, powiada nasz zawodnik, a to powinno wystarczyć.

Jazda zacznie się dziś o 20.30. :face_with_hand_over_mouth::blush:

4 polubienia

A co on"biedak",mialby powiedziec???
Pojawila sie zyciowa szansa i trzeba wierzyc ze sie uda.
I nie oslabiac ducha!
Mam takze nadzieje ze nie bedziemy grali przeciwko sedziom.Na razie bylo znakomicie pod tym względem…

2 polubienia

Dali sobie radę z Rosją, bo zawodnicy kontuzjowani i tylko dlatego.
Mógł się lepiej pochwalić, że przerżnęli mecz z Macedonią Północną 1:3, a Polska to nie Rosja i nie ma o czym gadać.
Wygramy do zera i nie ma innej opcji :wink:

2 polubienia

WAR. Tu nie da się nic przekręcić w sędziowaniu.

1 polubienie

Tem bardziej nie Macedonia Półn.

I to jest ten optymistyczny prognostyk dla nas. Mocna drużyna nie pa prawa przegrać z Macedonią. Co, najwyżej jednego seta z Estonią. :smile:

1 polubienie

Dokładnie tak jest, bo jeżeli oni śnią, bo na razie tylko to, o złotym medalu nie mogą przegrywać z tak mierną drużyną, bo to świadczy o ich poziomie gry.
Ja się nie boję i stawiam, że wygramy z nimi 3:0, ale to będzie ciężki mecz :wink:

1 polubienie