Wyj..ka!

Poważnie? Dali studentomjeden dzień na opuszczenia akademika i zamieniają akademik na ośrodek kwarantanny dla przybywających? Zgaduję, że PISowi elektorat studentów wisi, w końcu student czasamy myśli, a tacy obecnej władzy niepotrzebni…

Ach, ci co muszą zostać będą mieli szansę się zarazić :wink:

A gdzie te namioty o których pieprzył PIS kilka dni temu? Dla neo-ZOMO (WOT) potrzebne?

Chyba będzie więcej chorych. Oni wiedzą… więcej :frowning:

czyli robi sie coraz groźniej i na dwóch tygodniach zawieszenia zajęć się nie skończy.

Oczywiście, że będzie więcej chorych. I oczywiście, że za dwa tygodnie problem się nie skończy. Bądźmy realistami.

No coś Ty, rząd mówi, że wszystko jest po kontrolą. Na pewno mówią prawdę… :rofl: :rofl: :rofl:

Ja sie o chorych nie martwie. Śmiertelność jest niska. Gorzej z gospodarką. Taki Kaufland musi podobno dawać premie po 500 zł tym którzy zechcą od poniedziałku przyjśc do roboty.

Akurat Kaufland nie powinien się martwić. Liudzie się tak rzucili na towar, że Kaufland zarobił na zapas. Gorzej z branżą turystyczną, lotniczą, restauracjami itp…

Prywatnemu zawsze mało.

bo hoteli gdzie warunki bylyby lepsze nie moga? taki Banas ma piekna kamienice…

kaufland i tak na tym zarobi, sprzedadza wszystko co do tej pory zalegalo na polkach.

obawiam sie, ze w Polsce to za dwa tygodnie wypadnie szczyt zachorowan.
na razie wszystkie kraje europejskie jeszcze nie opanowaly tendencji wzrostu zachorowan. jak do wakacji sie troche uspokoi to bedzie dobrze.

Ale z ciebie optymistka. Ja liczę na wolny od wirusa maj.

poltora miesiaca to troche malo, poza tym ja bym jednak poczekala z tym normalizowaniem zycia, nawet jak powoli epidemia zacznie odpuszczac, bo to kilka dni wolnych, zaczyna sie sezon grillowania i moze nastapic nawrot.

poza tym policz - Chińczycy walcza juz 4 miesiac i za bardzo efektow nie widac.

To, że coś jest pod kontrolą wcale nie znaczy, że się nie rozwija.

Studentów od razu wybić. Najlepsze są ciemne masy…

Spadłam z krzesła!!! :joy: :joy: :joy:

Znaczy: “rozwija się pod kontrolą” :rofl:

Widać.
A zaczęli walczyć gdy było już o wiele za późno i to do nich cały świat powinien mieć pretensje.

Chińczyków trzeba wyciąć w pień!!!