Juz chyba po raz czwarty,w tym drugi poza granicami,proponuje.Nie jutro,nie za tydzień…Np. pod koniec września.
Na Palme polecisz wizzairem a dalej liniowym busem,chyba 102…Jak mi nie ufacie to pewnie @benasek potwierdzi [wybacz chłopie ze tak bez pytania]
Przewidywana tempoeratura,ok. 24-26 stopni.Nawet meteopaci przezyją!
Za miejscowe Mahou,ręczę całym swym jestestwem!!!
Zaraz wybieram sią na Grenlandię, bez względu na koszta…
Tam chyba autobusy nie chodzą…Wiec jak?
Qrva!!! Choćby na piechotę…
Moze sie wreszcie spotkamy…Oferta aktualna do wyczerpania
Naszego spotkania nie odpuszczę.
Ja z góry,Ty z boku…Plus minus,ta sama drioga.Tylko termin zgrać…
A choćby z balkonikiem, a spotkam się z Tobą.
No to pomyśl o wrześniu.O druguej polowie.Chopinowskie muzeum a potem"nas polubią"
We wrześniu? Poza pierwszym tygodniem, reszta dla mnie niesłychanie dogodna.
No to sam widzisz.Dla mnie grunt to po 20 wrzesnia
Bez problemu. Z zachodniopomorskigo na Poznań, rzut beretem,
W razie czego służę radom i pomocom Mam już pewne praktikum w spotykaniu się z Pytamkami. Niedługo czeka mnie taka kolejna przygoda… Na kłody papugi… Co ja plotę Bale ary teraz nie polete bo Mały Jo za malusi i nie chce by w samolocie dał koncertowy popis… A może dać…
I na już nabyłem takiej wprawy. A jak skończą się me problema zdrowotne, zaczynam objazd, czy się to komu podoba, czy nie…
Ale przynajmniej wiesz jak to sie robi.A młody moze polubi?!
No i tak my tu gadu gadu a mama?
Mamo,witaj i pozdrawiam!!!Zawsze lepiej w słońcu niz w listopadzie
Mały nie ma innego wyjścia. Jeździł już w bebenku mamy. Od tyciego jest uczony włóczęgostwa i muzyki. Na razie to mu załatwiamy paszporcik… We wrześniu mamy zaplanowaną objazdówkę, no bo każdy chce sobie nim pogadać O spotkaniu zagranicą też myślałem. Wszystko przed nami.
Drodzy koledzhy!
Udaję sie w podróż za trunkiem mym ulubionym.Jest taka cisza ze aż boje sie…Afryka dzika???
Odezwę se jesli wrócę.Circa 1,5 godziny
Zapraszam na mój temacik. Linia tematyczna nie obowiązywa…
Tak tak…ciocia Vil też czeka na wrzesień
Przyleć i nie dumaj za wiele.Serio!
Juz jedno Ci odpadło