Wystarczy wysłuchać 1/3 wywiadu z Jerzym Ziębą, aby zorientować się,

jaki to jest logiczny i rzetelny gość na poziomie, w przeciwieństwie do jego adwersarzy, krytyków,
obśmiewaczy. Zgadzacie się ze mną?

• Nie
  • Tak
  • Trudno powiedzieć
  • Mam jeszcze inne zdanie na ten temat

0 głosujących

Nie wysłucham nawet 1/100

Widze w tym sporo rozbieznosci
Bo z jednej strony uwazasz naukowcow za szujowatych i patologicznych a z drugiej strony polecasz powyzszy filmik pana Zieby, ktory twierdzi ze opiera sie na opiniach lekarzy i naukowcow i ze sam podaje naukowe podstawy jego pogladow
No wiec jak to jest w koncu?

1 polubienie

Jerzy Zięba nie powołuje się na naukowy, przekupny mainstream, a jedynie na opinie i poglądy tej rzetelnej mniejszości wśród naukowców, czego ciężko nie zauważyć.

Czyli uznaje tylko naukowcow ktorzy mu potakuja? nie uwzgledniajac innych kontrargumentow?

1 polubienie

W demokracji, każdy ma prawo do własnych poglądów. Jeśli większość naukowców i medyków jest nierzetelna, przekupna, ogłupiająca, to trudno, aby ktoś rzetelny z taką grupą trzymał.

1 polubienie

Mam tu lekarza, Jerzego Maslansky’ego, @ata-ata, niby chodząca mądrość, ale jak tak się im wszystkim przyjrzeć, to najwięcej racji mam ja, odwołując się do DSHN-u, w którym gatunki nie mają nawet 1/milionowej ludzkiej wiedzy o fizjologii swego organizmu, a żyją zdrowo, harmonijnie, rodząc zdrowsze od ludzkiego, potomstwo, i to w trudniejszych warunkach, i to bez tej całej nieharmonijnej, ogłupiającej medycyny.

1 polubienie

:+1: