Po dzisiejszym kurestwie w Sejmie nie mam juz wątpliwości, że Kaczyści nie oddadzą władzy nawet jak przegrają wybory. Co nas czeka? Białoruś? Rosja?
Mówię do całego PiSu - WYPIERDALAĆ!
A do jego wyborców - zamkniemy was kiedyś w rezerwacie i będziemy pokazywać turystom z zagranicy!
Ten post potwierdza, ze lewactwo u wladzy rowna sie brak wolnosci, oby nie wygrali bo beda robic obozy dla ludzi XD
haha XD
Który to poseł z KO mówił, że na podstawie LEX ANTY-TVN można wnioskować, że PiS uważa Stany Zjednoczone za państwo trzecie bodajże niszczące propagandą Polskę (jakoś inaczej to ujął ) ?
Jest ten fragment może na YouTube ?
Nie rozumiem tego ciaglego wytykania pisowi ze nib6 lubia ameryke a robia ustawe taka… ale przeciez w ustawie nie ma nic o tvn i o ameryce XD
Ja na miejscu pisowcow to bym odpowiadal dziennikarzom w sejmie na korytarzu “ale jakie lex tvn, co to jest? Przeciez nie mamy takiej ustawy” XD
To by sie nauczyli mowic a nie jakies lex tvn XD
To de facto ma uderzyć w TVN i wszyscy o tym wiedzą, bo polsat jest bardziej pobłażliwy względem PiSu bo Soros robi w Polsce interesy, a TVN należy do Discovery, a więc amerykańskiej korporacji/firmy
Wszyscy doskonale wiedzą, że to o to chodzi, ponieważ przez TVN ludzie widzą, co nasz kochany rząd tak naprawdę odwala
Ja wiem … ale na miejscu pisowcow to bym udawal na zlosc ze nie wiem co to jest LEX TVN… XD
Dlaczego sa tacy wyrozumiali nie wiem.
Chyba ze tvp tez tak mowi ? Lex tvn ? Nie wiem
Ja też nie wiem, bo kurwizji nie oglądam, ale PiS przynajmniej nie robi w tej kwestii z ludzi debili, żeby udawać, że chodzi o coś zupełnie innego najwyraźniej. I dobrze! Bo sztuczność i traktowanie nas jak idiotów odpycha wyborców coraz bardziej mam nadzieję i tak mi się wydaje
“rozumiem Twoje zdenerwowanie ale zeby sie znizac do takiego zachowania?”
Taki oto post otrzymalem gdy sam sie na cos wkurzylem,ze 2 tygodnie temu.Przy czym ja nie kląłem a jedynie użylem 2 razy,gwiazdek…A Tobie nawet moderator przyklasnal…
No to mamy ciekawa sytuacje ktora warta jest zapamietania.Jednemu wolno wiecej w oczach odbiorcow i to nie ulega watpliwosci.
Bo tutaj tez ocenia sie nie to co powiedziane ale wrecz przeciwnie.Liczy sie to KTO to powiedzial.
Zenujace jak caly internet w tym kraju.
A tak poza tym…Nie rozumiem tej erupcji.Wszystko co najgorsze juz dawno sie wydarzylo i dziwic nie powinno.Teraz to nawet powinienes sie cieszyc bo to jedyna szansa na przekonanie narodu ze mamy ekstremalnie perfidnych ludzi u steru.Kryminalistow o poziomie cynizmu rownym Cyrankiewiczowi.
Ciebie Foczku to w ZOO zamkna. I szprotkami beda karmic.
A sa w Polsce telewizje rosyjska lub chinska?
San Escobar sie staral o koncesje, ale oni jeszcze na technologii analogowej
Prezes znow pokazal prawdziwa twarz.
Moderator nie przyklasnal.
Jutro tez jest dzien.
No nie ma. I w ustawie chodzi o to zeby nie bylo… a moze to pis nawet nie wiedzial ze jest w polsce jakas tv z wlascicielem z poza europy? Kolejny teraz w tvn s8e dziwi… dziwi sie dlaxzego pis atakuje ameyke… nikt nie atakuje ameryki XD ameryka dostaje rykoszetem i co z tego XD
PiS to moze nie wiedzial, ale prezes i ci co pracowali przy ustawie wiedza i wiedzieli doskomale…
Stopniowe, w stylu Goebbelsa zawlaszczanie mediow trwa juz od lat, podobnie jak wykorzystywanie ekomicznego wrzodu na d*** jakim sa spolki skarbu panstwa do finansowania poczynan jedynej slusznej partii.
Aha. Juz wiem o co MI chodzi, wiem w czym widze problem… jak juz sie tak w jeszcze wolnych mediach wypowiadaja na ten temat to niech sie zdecyduja… albo pis atakuje tvn albo celowo atakuje ameryke poprzez rozwalenie im tvnu… Dlatego mnie to irytuje gdy slysze o atakowaniu ameryki… tvn moglby byc meksykanski, wtedy pis atakowal by meksyk… lepiej? XD
Pis pokazuje ze nie wazne kto jest wlascicielem, do wlasciciela nic nie ma tylko do tvnu.
Akurat…
Dobrze myslisz PiS chce zlikwidowac wszystkie niezalezne od nich media.
Ale juz jest w stanie takiego zacietrzewienia, że nie patrza na skutki.
YEBBAĆ PEACE !
Zaraz czyli zeby ta ustawa byla przyjeta niepotrzebna jest zgoda senatu? Ale jaja… czyli wystarczy zalatwic jeszcze posla czy dwoch… a mnie sie wydawalo ze to jest na serio tak kompletnie odlegly scenariusz zeby to weszlo… nie wiem czemu wyobrazalem sobie ze senat tez musi byc ZA… aaaa pewnie te wybory rzecznikow obywatelskich zryly mi banie XD
Przez to nawet nie traktowalem tego na powaznie xd
Ten post potwierdza jedynie, że nie rozumiesz nie tylko tego co czytasz, ale generalnie mało rozumiesz.