YEBBAĆ PIS! Bez żadnych gwiazdek!

Miłego moczenia du…
Ja wróciłem dziś z spa. Basen dla nas dwojga przez kilka dni.

1 polubienie

Ide zrobic zapas

1 polubienie

Piwa? ja wracając kupiłem na weekend.

Lucyfer koledze @Devil robi
Zapas to zimna wodka i whiskas

2 polubienia

AA szampan i zagrycha? :crazy_face:

No włąśnie nie. Kaczyńskiemu wcale nie zależy na pieniądzach. Zobacz jaki jest z niego abnegat, jak sie ubiera, jak mieszka. To nie jest typ dyktatora, który z tego że ma włądze stawia sobie kolejne pałace, kuluje jachty, rezydencje, itp. I to własnie jest najgorsze, bo… nieludzkie! Ten człowiek jest chory na władzę. Gotów jest zostac panem na pustyni i klepisku, byleby to była JEGO pustynia i JEGO klepisko!

3 polubienia

Cooo? Chyba

1 polubienie

A tymczasem:

PS. Muszę to powiedzieć! Amerykanie mieli się podobno wycofać dopiero 11 września, ale wycofali się dużo wcześniej!

Amerykanie to debile! Jak Oni mogli to wszystko zostawić! Przecież to była tylko zachęta dla Talibów do ostrego zapiepszania w swoim BlitzKriegu :confused:

Ja wiem, że Amerykanie z Iranem wojują i nawet Iran ostrzelał rakietami balistycznymi dwie amerykańskie bazy po zamordowaniu irańskiego generała Sulejmaniego, ale powinni zaprosić do Afganistanu Persów!

A tak to co tam się odwala to szkoda gadać!

Na ostatnim zdjęciu w filmiku Merkel i Putin wyglądają jak udane małżeństwo haha :crazy_face:

Kto wie czy Irańczycy/ Persowie nie wejdą jeszcze do Afganistanu np do obrony Kabulu, ale coś mi się zdaje, że to tylko naiwne nadzieje :confused:

Rosjanie wydymali Bidenów haha :smiley: Zawsze pomoże im to osiągnąć ich cele, a to najważniejsze dla Rosji…

Te te te spokojnie xd

2 polubienia

Foczek wyluzuj. Dla Kaczora też wystarczy. :stuck_out_tongue_winking_eye:

2 polubienia

Chyba żartujesz XD

Ten typ co tam siedział (Kukiz) ma już wpierdool XDXDXD

Jaja sobie robię, że jestem pustym dresem XD :crazy_face:

1 polubienie

Ty i dres? ja cię raczej w dredach widzę. Taki styl.

1 polubienie

To, że mieszka jak mieszka nie oznacza, że będzie tam mieszkał zawsze :wink: Ja tam nie wiem…

Wiesz skąd się wzięło pojęcie żydokomuna ? My obecnie w Polszy mamy Katokomunę :confused:

Zgadza się! To już prędzej :slight_smile:

1 polubienie

A jak myślisz jaki mój styl? :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 polubienie

Ciężko powiedzieć. Na pewno racjonalny, ale wolę nie strzelać :wink: Sam mi go zdradź :slight_smile: !

Tutaj o Stanach Zjednoczonych odnośnie Polski :confused: