YEBBAĆ PIS! Bez żadnych gwiazdek!

Ja takie piekło mam na co dzień
Trzeba dużo :beer:

1 polubienie

Jem wszystko, co tam kupię. Tu są tylko 2 sklepy, to co mam robić? Do Płot albo Nowogardu jeżdzić? :shushing_face:

2 polubienia

A zapomniałem jeszcze. Polo ma ceny regionalnie. Nie w każdym sklepie są takie same.

2 polubienia

A wiecie jak się nazywa nowy najstarszy zawód świata?
Kukiz :joy:

2 polubienia

Wiem, rozumiem. Ja mam sklep wiejski(drożyzna) i parę km dalej Biedronkę, Dino, Netto,Skleppolski i Delikatesy centrum. To ostatnie powstało po Polo.

2 polubienia

Już to czytałem, ale dopiero teraz się nad tym skupiłem i stwierdziłem, że wiem o co chodzi haha :smiley:

Kij mu w doopę!

1 polubienie

O polskim Netto mam dobre zdanie, ale kiedy ja w tym sklepie ostatni raz byłem? Dawno. A w Biedronce, nigdy. A miałem teraz okazję w Pobierowie. Ale weszła córka z dzieciakami, a ja sobie, jak menel w zagajniku pobliskim piwko wypiłem. Nie chciało mnie się w te tłumy w sklepie pchać.

1 polubienie

No tłumy są ale to firma z przyszłością. I nie jak Pisiory opowiadają że nie płaci podatków… mają CIT wyższy niż PKO no i pracownicy są nieźle traktowani.

2 polubienia

Tłumy, jak w każdej miejscowości nadmorskiej w sezonie letnim. Tam wszędzie były tłumy.

1 polubienie

Do Biedaronki nie zaglądasz ? Kaczysta z Ciebie jest haha :smiley: XD

A gdzie mam zaglądać? W Holandii? W Niemczech? Belgii? Nie da rady, bo tam nie ma. :grinning:

1 polubienie

Myślałem, że biedronka to dość pospolity owad haha :crazy_face:

1 polubienie

Owady te, jednakowoż i za granicą występują.

1 polubienie

Na pewno? W polsce biedronka ale w całej europie mają inne sklepy.

2 polubienia

W Bocholtz mam tylko Plusa. Na poważne zakupy zasuwam na Niemcy, taniej i lepszy towar oraz wybór.

3 polubienia

Plus to w Polsce raczej agd. I to mała sieć. A no i plusgsm to telefonia.

1 polubienie

Meta i fora?

2 polubienia

Plus to spora sieć sklepów w kilku krajach na zachodzie. Ale są lepsze i tańsze. W Niemczech najlepszy jest Kaiser jeśli o wybór i jakość chodzi. Ceny nieco wyższe.

3 polubienia

No w latach 90 w polsce szczytem mody było chodzić z reklamówką z Aldi. A dziś to tandetne markety.

2 polubienia

Zgadza się. Idę teraz nad jezioro. Ze 400 m mam. Może i się wykąpię.

2 polubienia