Z jakim imieniem przeżyliście najbardziej upojną noc?

Bardzo ambitnie, wiem :upside_down_face: to tyle na dziś nie obawiajcie się więcej :innocent:

1 polubienie

To była napewno Whisky. Nie pamiętam jak się nazywała, bo upojnie bylo. :crazy_face:

3 polubienia

Arkadiusz miał na imię …
Ile wypiliśmy to nasze…:shushing_face:

3 polubienia

Tak się tej upojnej nocy upoiłem, że nic nie pamiętam.

5 polubień

Whisky moja żono…? no no nieźle, na bogato.:upside_down_face: pewnie to była blondynka…. jak z tych piosenek, czaisz:D

1 polubienie

A ja pamiętam :sunglasses: To była whisky z colą i z lodem. Cola “przysługiwała” tylko do whisky, bo mieliśmy jej mało (w odróżnieniu od whisky). Wszyscy się wtedy upoiliśmy i było fajnie :sunglasses:

2 polubienia

Nie wiem… Max? xd

1 polubienie

Z Martą. Dobra była larwa w te klocki. Ciekawy jestem jaka teraz jest :).

2 polubienia

Czym skorupka…:shushing_face:

1 polubienie

Namawiasz, namawiasz i namówisz, tylko 120 km w jedną stronę :slight_smile:

Teraz lego uprawia. :kissing_smiling_eyes::innocent:

2 polubienia

Moze z podopiecznymi jakimiś, niewykluczone :slight_smile:

2 polubienia

Ksiądz Dariusz.

2 polubienia

Marta grzechu warta.:innocent:

A tak serio to nie pamiętam. Chyba Kinga. Byłem lekko wstawiony :wink:

Mmm… Frank :yum:

1 polubienie

Az ci jeszcze ślinka cieknie…:upside_down_face:

1 polubienie

Trochę koło tematu, ale właśnie piłam(alkohol) pierwszy raz od ok.2 miesięcy i Jeezu, jak mi tego brakowało, normalnie orgazm dla kubków smakowych :joy:
Po (naprawdę) długiej przerwie od kawy miałam to samo +szereg skutków ubocznych pokroju “wyglądam, jakbym dostała ADHD i moje serduszko działa chyba kilka razy szybciej niż normalnie, a w ogóle to czuję się, jakbym się czymś nieźle naćpała”
Ale to się chyba zahacza pod skłonności do alkoholizmu :joy: a kofeinizmu już na pewno.

2 polubienia

Szczerze to próbuję o tym zapomniec… :stuck_out_tongue: dawno i nieprawda :stuck_out_tongue:

1 polubienie

No taaaak, jak to powiedział poeta, był w sam raz, na jeden raz . :yum: