jak ktos ma dobry wech to nawet wyczuje co kto jadl na ostatni obiad (ryba czy czosnek to standard) - a zauwazyles zmiane po przejsciu na roslinozernosc, ze zmienil sie tez sposob reakcji skory z kosmetykami - nie wszystkie, ktorych wczesniej uzywales zachowuja sie tak samo?
a jesli moge zadac niedyskretne pytanie - czy jadasz nabial - czyli przetwory mleczne i jajka?
Drobny problem jest taki że ja rzadziutko chodzę do Biedry (blisko mam do Kerfura) a jak już jestem to chodzę jak błędny. Nie znam rozkładu towarów, nie wiem gdzie czego szukać, w związku z czym nie lubię i tym bardziej nie chodzę. Ale spokojnie, jak mi chętka przyjdzie to jakoś znajdę.
A za pomoc dziękuję.
A ja w Biedronce jeszcze nie byłem. Jakoś, będąc w Polsce, nie trafiało się.
@anon86894402 Ciężko Ci było rzucić? U mnie jest ok, dopóki mam z tyłu głowy, że czasem mogę sobie zjeść. Bo owoce zakazane tym bardziej są kuszące… Kwestia podejścia… No i siła przyzwyczajenia…
Powinniśmy się tego obydwaj wstydzić świadomi że Biedronka to największa sieć w Polsce, inne są daleko w tyle. Ale ona jednak nie polska, więc mimo to ja sie wstydzić nie zamierzam.
Mnie się odechciało, więc żadnego problemu nie mam.