jeśli nic się nie zmieni. Nawet Japonia i Finlandia nie będą chyba tak starzy.
No i ?
Nie wiesz jakie są tego konsekwencje?
Nie.Ja się pytam,o co w “pytaniu” chodzi.
Forum jest od rozmowy a nie od wygłaszania komunałów.W dodatku po myśli tzw. większośći… ![]()
No i nie warto bić Ukraińców, bo zbliżony kulturowe naród wytwarza polski PKB, podatki płaci i zarabia na emerytury.
Cynizm u koleżanki zauważam ![]()
Lepsze to od debilnego,wiernopoddańczego gardłowania wytyczonego przez PARTIĘ.
Warto?
To teraz tak patrzymy na ofiary?
I czy warto się opowiadać po stronie zamordowanych na Wołyniu?No bo czy warto?
Czy ten prawdziwie żydowski,miedzynarodowy,czytaj"eurpoPEJSKI" interes nie powinien brać góry?
Polska starzeje się szybciej niż zachód. Powód? Myślę że zacofanie w sprawie in vitro i zamknięcie się za imigrantów. Ukraińcy to za mało. Poza tym drogie mieszkania, kredyty
Dyskusja o Wolyniu w takiej formie, jaka nadaja jej poliycy robi wiecej zlego niz dobrego. Kazdy sobie chce nastukac punktow przed wyborami i robia to tak, ze strach byc np.malym Ukraincem w Polsce. Duzym tez. Narod pracowity, ktos nawet wyliczyl, ile do budzetu zarobili.
Ale do motlochu bijacego kogo mu sie zachce nie dociera, ze emerytury trzeba bedzie wypracowywac i w przyszlosci.
Ze napisze z merkantylnego punktu widzenia.
Nie ma czegoś takiego jak"forma dyskusji".Byłaby gdyby wyszła od strony ludobójców bo to oni mają się tłumaczyć!!!
I powinni być szczęśliwi że ktoś ich reprezentantów w ogóle chce słuchać…
Ja np. nie chcę i nie mam takiego zamiaru.
Nie,dopóki nie nastąpi akt pokory zamiat wściekłej arogancji i zwykłego,ludzkiego chamstwa.
To nie ja wzbudziłem upiory Wołynia!!!
To to ukraińskie ścierwo w osobie tego cinkciarza-półgłówka poczuło się tak pewnie że postanowiło nas ignorować i pluć historii w pysk swoją zieloną flegmą!!! ![]()
Jak nadmiar Polaków z Polski B nie napłynie do Polski A to lepiej nie będzie
W Polsce B ludzie ubożeją a Polska A się rozwija
A co my możemy z tym zrobić? Ci z nas, którzy mogą mieć dzieci, to mają je już od dawna, a ci niemogący nadal nie będą mogli.
Ewentualnie rząd by mógł wyłączyć prąd, żeby odciąć ludzi od mediów. Wtedy ludzie by częściej wychodzili z domów i częściej nawiązywałyby się nowe związki, a więcej związków to więcej dzieci.