Za wszystkie moje błędy biorę pełną odpowiedzialność!

Tak, zrozumienie błędu i chęć go naprawienia. Przeproszenie i proszenie o wybaczenie. Dobrze piszesz.
Dodałbym: popełniłem błąd, zrobiłem źle więc pewnie nie potrafię, no to się wycofuję, rezygnuję, Przyjdą lepsi na moje miejsce.
Czy nie brzmi to w naszej rzeczywistości jak fantasmagoria?

3 polubienia

Dopiero jakby spojrzeć jaką “polityką” żyje Zachód, a jaką Polska to dostrzeże się jak wiele błędów popełniamy, bo u nas to jedynie tematy zastępcze istnieją …

1 polubienie

Wszedzie sa tematy zastecze, na tym polega uroda popagandy.
Tylko zalezy co takim tematem zastepczym jest?
Smęcenie Tuskiem, Smolenskiem i obrazanie mniejszosci, zeby przykryc wlasna nieudolnosci raczej nie przeszloby.
Bardziej niepokojace jest faktyczne wprowadzanie dyktatury z partia typu wozowskiego. I to do tego karmienie populizmem.
Nie zapominaj, ze w czasie II wojny po jednej sronie stalo NSDAP
https://www.e-historia.com.pl/70-katalog-nazw/670-nsdap
po drugiej KPZR

Obie zamordystyczne i wycierajace sobie pyski slowem socjalizm.

3 polubienia

A tym czasem…

Kto wie?
To co chcieli maja. Donbas i Krym. Kwestia potrzasniecia szabelka, zeby zostalo to uznane na forum miedzynarodoyym.
Biden wysyla lotniskwce na Morze Czarne. Ciekawe czy z powodu Putina, czy Erdogana?

1 polubienie

Wątpię, że z powodu Erdogana, bo niby dlaczego ? Turcja to co najwyżej może pomóc Rumunii i Mołdawii odzyskać Naddniestrze …

Turcja kontroluje Bosfor. A i armie ma zacną. Nie mówiąc juz ze islam się tam robi radykalny.

Niby tak, ale ostatnio naprawiał relacje z Zachodem, a w tym z Bidenem, bo lira turecka stoi nisko, ale rośnie już…

Co Erdogan naprawial?
Skad Ty takie bajki bierzesz?

Był i naprawiał relację między innymi z Macronem czy jak kto woli Makaronem, a wiem, że lira turecka umacnia się w stosunku do dolara znowu, także pewnie i z Bidetem Bidenem

Tak pięknie naprawiał, ze az zepsuł :grinning:

Mówisz !? Ja chyba nie na bieżąco jestem… A tym razem o co poszło ?

O to

1 polubienie

O tym to słyszałem, ale jak dla mnie nie było to nie wiadomo co, bo w końcu usiadła i ten jakiś tam minister turecki na przeciwko niej usiadł również na kanapie… Sami Turcy się tłumaczyli, że “to są pomówienia” wobec nich…

kanapa to dla nizszych szarza, a ona jest przedstawicielka Europy w randze szefa panstwa. juz tego dziada nie tlumacz.

1 polubienie

Wiadomo, że polityka jest polityką, ale jednak faktem jest, że minister jakiś tam turecki też siedział na kanapie…

ale osobe o statusie politycznym rzedu Ursuli i ministra u Erdogana w protokole dyplomatycznym dzieli przepasc.

1 polubienie