Zaczyna się eutanazja starszych ludzi...?

Co dobrych rad to nimi pieklo jest wybrukowane.
Wiec moze nie “doradzaj”?

Dziwny ten czas…
Zewsząd otaczają mnie teraz myśliciele wielcy… Sami najmądrzejsi ludzie co przeciw szczepieniom są i w wirusów groźność nie wierzą. Po co nosić maseczkę, skoro to głupota szkodliwa? Przecież mądry to wie i nie nosi… a głupi założy i się zaszczepi…

Cudowne zresztą mamy teraz czasy, bo tak patrzę na ulicę i widzę, że tych mądrych jest zdecydowanie więcej niż głupich! Kiedyś, taki mądry był wyjątkiem i osobliwością. Teraz? Proszę bardzo - większość! Słuszną ma drogę matka Ewolucja!

Ba! Oni mają nawet swego prezydenta, mówiącego że się nie zaszczepi… “bo nie”.

2 polubienia

CZUJĘ SILNĄ POTRZEBĘ, i nic na to nie poradzę… ze będę.

To Dudus oprocz prezesa strzykawek tez sie boi?
Wirusa pewnie nie, bo on taki malutki, ze go nawet zwyklym mikroskopie nie widac… Taki tyci, tyciusienki :wink:

1 polubienie

Ta “mądrość” tych ludzi, to raczej nie polega na takich kpiących ? truizmach, które wypisujesz…

Ten prezydent jest prezydentem każdego… nie tylko anty-szczepionkowca.

1 polubienie

haha wybraliście sobie takiego prezydenta to macie :stuck_out_tongue: jaki prezydent taka reszta…:smiley:

Trafne spostrzeżenie, bo ja akurat z tych mało rozgarniętych jestem, co się wirusów obawiają. Na szczęście dla ludzkości, jestem w coraz większej mniejszości.

2 polubienia

A tak poza tym to masz już jakieś objawy tego koronera czy inteligentnie Cię ominął… kurde jakby człowiek tak stracił węch (czy smak) to piwa więcej nie poczuje… i innych przyjemności. Trzeba uważać. Masz rację.

Ja nie wybieralam. Dosc skutecznie mi to uniemozliwiono.

Utrata znyslow w przypadku covida jest przejsciowa. Choc moze trwac do smierci.

Na jedno i drugie. Nigdy dotąd nie szczepiłam się przeciw grypie.

I tego wlaśnie ja też sie obawiam!

@joko I tak mamy ciągły kontakt z wirusem w różnych jego odmianach (mając kontakt z młodzieżą szkolną i przedszkolną ma się już styczność z mutacjami wirusów do kwadratu) więc szczepienie nie ma wielkiego sensu…

1 polubienie