Co się stało z przepysznym rosołem w moim garze? Był i się zmył. Poszłam do kuchni żeby zjeść pyszny dzisiejszy rosół! a rosołu nie ma! Zadałam tylko dwa pytania…
Wyparował???
Co się stało z przepysznym rosołem w moim garze? Był i się zmył. Poszłam do kuchni żeby zjeść pyszny dzisiejszy rosół! a rosołu nie ma! Zadałam tylko dwa pytania…
Wyparował???
Ten rosołek zjadł ktoś, kto z Tobą mieszka. Mieszkasz sama? To zjadłaś i zapomniałaś. W takim wypadku lecytyna się kłania ![]()
Słowo byłej harcerki.
Tym razem, to nie byłam ja ![]()
Niestety nikt go nie zjadł, a rosołu nie ma… ;/
Nie mieszkam sama ( ta osoba go jednak nie zjadła, jestem tego pewna na 120% : ).
Więc co się stało z moim rosołem? garnek jest ale rosołu w nim nie ma, tylko marchewki pokrojone w talarki na dnie…;(
Zacznij jednak powątpiewać, no chyba, że wierzysz w czary - mary ![]()
Zbyt duża ufność to moim zdaniem czasem naiwność ![]()
Dla tej osoby co odgadnie - czeka nagroda , fajna… ![]()
Nikt z domowników go nie zjadł, ( na pewno), zwierząt nie posiadam… na garnku jest pokrywka…
A dziurki w ganku nie ma?
Ma jedną.
Tą w pokrywce …haha na parę
No to tą dziurką powolutku się wydostawał i od razu wysychał. ![]()
Nie, nie, dziurka jest ale w szklanej pokrywce wmontowana, pokrywka na garnku, w garnku na spodzie nie ma żadnej dziury… jest sprawny.
Skoro jest tylko marchewka, to… marchewka go zjadła ![]()
Nieeee nie to niemożliwe. Kombinuj dalej… ![]()
Jest tylko jedna możliwość.
Rosołek pyrczał na maleńkim ogniu, tak jak powinien. Ty robiłaś w tym czasie inne rzeczy.
Rosołek pyrczał, pyrczał, aż wyparował. Garnka nie spaliłaś, bo ustawiłaś czas gotowania w kuchence, lub posiadasz taką inteligentną, sama się wyłącza kiedy wyczuwa zagrożenie.
Tak zgadza się rosołek był na palniku , palnik był włączony, niestety żadnego czasomierza nie ustawiłam…![]()
Taka ze mnie kucharka, że niczego więcej już nie wykombinuję ![]()
efka Ci podpowiedziała w 50 procentach
no nagroda czeka…dalej śmiało… ![]()
No już przecież zagadka rozwiązana
Wyparował przez tę dziurkę w pokrywce, skoro cały czas się gotował. ![]()