Co zrobic by nie chcialo się spac? Jak pokonać nieustanne zmęczenie gdy kawa nie pomaga?
I jeszcze co “bez recepty” na bol kolan? Do lekarza zapisalam sie na następną środe a jakos dorwać trzeba. Oczywiście reklamowane masci nie pomagają. ![]()
Na ból kolan, to ja nie wiem, ale na nadsenność dobry chłop nie jest zły. ![]()
![]()
Wlasnie zamierzam kupic dla siebie: Diclofenac, bo mi sie jedna tuba skonczyla
Na zmeczenioe biore magnez
Ale to wszystko na zasadach: jedna baba drugiej babaie, bo nie wszystko co mnie pomaga musi pomagac tobie i innym, bo przyczyny bolu bywaja rozne
To prawda!
Maść może po dwóch tygodniach stosowania pomoże, albo dłużej.
Polecam tę maść ona jest p/zapalna i p/bólowa odrobinę chłodzi…nią wyleczyłam sobie bolący bark, ale stosowałam dwa miesiące.

Jak pokonać nieustanne zmęczenie? W końcu porządnie wypocząć, albo udać się do lekarza, bo niektóre choroby powodują, że ciągle chce się spać.
To jest inna nazwa tego co ja polecalam
Na ból kolan - tylko lekarz. ŻADNE reklamowane środki nie pomogą, tylko wyciągną forsę. Może rehabilitacja? Mnie pomogła borowina i … kot na kolanach ![]()
Co do senności, to polecam dotlenienie się. Może za dużo czasu przebywasz w pomieszczeniach? Nie wiem, ale z drugiej strony wyspać się też musisz.
Spac trzeba. Nie można tego procesu blokować. Minimum 6h na dobę.
Na ból próbuj ketonal.
Co do zmęczenia - jeżeli jest ono ciągłe, niezależne od spania to z tym też trzeba do lekarza. Badania krwi, tarczycy, cukier zrób.
Ale ja nue mam bezsenność. Ja zasypiam na stojąco niemal
No właśnie. Spróbuj zasnąć przy ognistem chłopie? ![]()
![]()
Moze slabe dotlenienie organizmu.
Sprobuj,co jakis czas robic kilka glebokich wdechow,najlepiej przy otwartym oknie.
Diclofenac jest w prawie każdej maści tego typu, zmienne są składniki poboczne.
Kurde , z Wami człowiek nie zginie , każdą chorobę i dolegliwość wyleczycie i to za free ![]()
Ale najlepsze moje lekarstwo. ![]()
![]()
Fakt , ale ten lek trudno dostępny ![]()
Dla chcącego nic trudnego. ![]()
To też fakt , ale kto się odważy jak stary wyrywny i zaborczy ![]()
![]()
![]()
Starego używaj. Papiery ma na to. ![]()
Zaraz , zaraz @birbant , ma być stary , czy ognisty facet ?
Jedno nie zaprzecza drugiemu.