Jakbyś wpisał w Google “świat nauki przeciw szczepieniom na COVID-19”, to na pewno poznałbyś wiele tych pseudo-naukowych faktów, gdy całej medycynie ekstra płacą za promowanie tej zmyślonej pandemii, więc bardzo się opłaca medykom tworzyć te pseudo naukowe “fakty”.
Osobiście nie musiałoby mi przeszkadzać, gdy znacząco zredukują szczepieniami patologiczny gatunek ludzki, co miało leżeć u podłoża całej tej kampanii, polegającej na ogłupianiu i eliminowaniu ludzi.
@harmonik jak Ty listy goncze na forum publikujesz to chociaz podaj wysokość nagrody i czy ma byc delikwent dostarczony zywy czy martwy (w tym drugim przypadku zostawic to covidovi, czy zajac sie osobiscie?)
tym profesorkom.
zaden z nich nie jest wirusologiem ani epidemiologiem.
a medycyna zawodowo zajmuje sie 4 na 10.
w tym alergolog, dwoch patomorfologow, oboje specjalisci od badania relikwii katolickich i biolog. ostatnia trojka raczej znana z dokonan ideologicznych niz naukowych.
dochodzi jeszcze specjalistka od zabezpieczenia gabinetow dentystycznych - od biedy mozna to pod jakas medycyne podciagnac.
dalej ida:
polonista od nauk spolecznych, monarchista.
historyk literatury, krytyk literacki
fizyk
literaturoznawca z KUL.
biolog, genetyk, inzynier rolnictwa.
niewiele lepsze lepsze panoptikum (nie wykluczam, ze w swoich specjalizacjach moga byc dobrzy) niz ten Twoj specjalista od leczenia witamina C i hipnoza niejaki inzynier gornik bez stażu Jerzy Zięba.
Jakie wykształcenie specjalistyczne ma szef resortu zdrowia? Taki Zięba to zdroworozsądkowy gość, nie jakiś oszust od substancji, bez których nieporównanie skuteczniej dbają o zdrowie wszystkie miliony harmonijnych stworzeń systemu Harmonii Natury.
Wierzyć w naukowe bezmyślności o pochodzeniu Planet czy Księżyców, a nie w moje poglądy, w tym o Wszechświatach Równoległych i o nie istnieniu zysku w ekonomii, to dopiero ośmieszanie się.
Mądrzej mieć wiedzę ogólną, niż ograniczoną do wąskich specjalności, podobnie jak dyrygent orkiestry, nie będący wirtuozem, jak jego muzycy, ale czujący całość muzyki.
Słyszałem w słuchowisku Polskiego Radia o ateiście, hodowcy storczyków, ktory jak poznał ich inteligencję, uznał swój ateizm za skrajną bezmyślność.
Też byłem do 22, roku życia ateistą, ale jak stworzyłem logiczną teorię widzenia barw przez ludzi, porzuciłem swój ateizm jako naukową bezmyślność.
Niedzielski jest ekonomista.
nie jest powiedziane, ze zarzadzaniem i finansami ma zajmowac sie lekarz - wielokrotnie juz to przerabialismuy- od poziomu przychodni po ministerstwo - i praktyka wykazala, ze lekarze powinni byc od leczenia i doradztwa merytorycznego nie organizacji i zarzadzania.
a, ze Niedzielski to niewlasciwy czlowiek na niewlasciwym miejscu to inna sprawa, nie majaca nic wspolnego ze szczepieniami - na jego usprawiedliwienie mozna tylko dodac to, ze z pustego to i Salomon nie naleje. sluzba zdrowia jest jak kazdy widzi - wydmuszka.
Jak ktoś nie zna podstaw zagadnień zachowania zdrowia, będzie podatny na wszelkie ogłupianie, sam będzie ogłupiał innych, i jako ograniczony ignorant, będzie szkodził, a nie pomagał.
@okonek Słuchałam dziś w TokFm komentatorów: wnioski końcowe były takie: obiecano Afryce szczepionki (tzn. Europa i USA) po czym tych szczepionek nie przysłano, a teraz się psioczy, że tam najwięcej niezaszczepionych i wylęgarnia nowych wariantów. No i na Afrykę można się zamknąć, bo nie ma z kontynentem takich powiązań handlowych jak ma to miejsce w przypadku Chin… W sumie mało co wiadomo, ale media mają czym straszyć skoro potencjał Delty się skończył…
Oj powiazania sa. Surowcowe. Poza tym Chiny zainwestowaly w Afryce kosmiczne pieniądze. To sa szachy trojwymiarowe. Musialabym poszukac, bo juz w w poczatkach pandemii pisalam o tym problemie nie Chińczyków, ale jak wirus zachowa sie w zderzeniu z HIV/AIDS ? A idealnym poligonem jest wlasnie RPA, gdzie etyka w kwestiach medycznych jest watpliwa, a stosowanie lekow ograniczajacych namnazanie wirusow HIV moze miec wplyw na mutacje covida.
Bo ma okazje dłużej przetrwac i mutowac.
Oby ta teoria sie sprawdzila. Bo jesli jak tak, to omikron nie bedzie grozniejszy od kataru, a obecne restrykcje zagonia jego przodkow w slepa uliczke ewolucji. Zywicieli nie znajda
Dobra, pisze SF
Ale nadzieja umiera ostatnia