W serii próbnej, nasze orły dość blado.
Wygrał niespodzianie Kraft, który zabombił 144,5, a drugi jest Pavlovcic - 137.
Trzeci Granerud - 127.
Coś mi się wydaje, że dziś ten Pavlovcic wreszcie wygra, albo stanie chociaż na podium.
W serii próbnej, nasze orły dość blado.
Wygrał niespodzianie Kraft, który zabombił 144,5, a drugi jest Pavlovcic - 137.
Trzeci Granerud - 127.
Coś mi się wydaje, że dziś ten Pavlovcic wreszcie wygra, albo stanie chociaż na podium.
Prawdopodobne ale…Nie sądzę
Mialbym swoje typy ale sedziowie tak mieszają z belkami ze sie gubie…
To tylko seria próbna. Na poważnie za 15 minut się zacznie.
Cieniarze
Sam jesteś cienias…
W ryj?
Ok zgoda.
Zdrówko. Za wysokie loty.
@Devil nie pchaj sie miedzy kibicow, lepiej wodki sie napij…
I Zakopane lepiej ogladac w TV.
Ja rozumiem najazd kibicow bo zawody, ale dopuscic chuliganerie? To sa uroki centralnego zarzadzania. W cywilizowanym kraju miasto by czesciowo zamknieto.
A @birbant - moze nasi jednak do formy wroca?
Bo robudzili apetyty i potem?
Rozumiem tych ludzi. Od dawna nie mogli chlać w dużej grupie i się bawić. To MY. Polacy
Ale czy wszyscy musza od razu do Zakopanego? Znam w Polsce ciekawsze miejsca, zeby sie towarzysko upic.
Też się dziwię.
Droga i przereklamowana miejscowość. Ale klimat ma.
ja nie oglądam, bo chyba tylko publiczna to pokazuje?
Jaki tam klimat? Smog jak diabli.
Na razie moje przeczucia okazały się uzasadnione. Pavlovcic drugi. Granerud nie odpuszcza. A w tym towarzystwie nasz Stękała. Jest trzeci z wielka szansą na podium.
Niestety, pozostali nasi są tłem dla innych. Stoch, Kubacki i Żyła nie wykazali zbytniej formy.
Kamil będzie w grupie rozpoczynającej II serię…
Brawo! Brawo! Brawo, panie Andrzeju Stękała! Pierwsze podium! II miejsce.
A w ogóle, to dzisiejszy konkurs okazał się niespodzianką. Wygrał go Ryoyu Kobayashi, po raz pierwszy w tym turnieju PŚ. Trzeci Lundvig, a Granerud siódmy…
Niestety, pozostali nasi, według mnie słabo, choć ósme miejsce Piotrka nie jest złe. Dawid jedenasty. Kamil daleko. Przepadł też Einsenbichler i Geiger.
Czyli dzialo sie…?
Nie tylko na Krupowkach?
Mój fworyt, Pavlovcić, piąty. Gdzie podziali się @efka i @collins02 ?
ostatnia sobota karnawalu…
Bylem na szachach.Nagły telefon ze dom wolny i nikt sie nie bedzie krecił…Trzeba bylo wykorzystać!
Dwie piękne partie w niecale 3 godziny.I znowu 1:1…Ale jestem zadowolony.To niezły i cwany gracz.
Horngaher pary w Niemczech nie wymyslił…Geiger i Eisenbichler mają forme zmienną i chyba nie są psychicznymi tytanami.
Freund sie nie odrodził,Paschke sensacją nie jest,Geiger skacze jak Sloweńcy czyli z nieba do piekła i z powrotem…
Troche to dziwne ale…To juz nie nasz problem