Zakopane

W serii próbnej, nasze orły dość blado.

Wygrał niespodzianie Kraft, który zabombił 144,5, a drugi jest Pavlovcic - 137.
Trzeci Granerud - 127.

Coś mi się wydaje, że dziś ten Pavlovcic wreszcie wygra, albo stanie chociaż na podium.

1 polubienie

Prawdopodobne ale…Nie sądzę :slightly_smiling_face:
Mialbym swoje typy ale sedziowie tak mieszają z belkami ze sie gubie…

1 polubienie

To tylko seria próbna. Na poważnie za 15 minut się zacznie.

Cieniarze :wink:

Sam jesteś cienias… :stuck_out_tongue:

1 polubienie

W ryj?

1 polubienie

Ok zgoda.
Zdrówko. Za wysokie loty.
:beer:

1 polubienie

@Devil nie pchaj sie miedzy kibicow, lepiej wodki sie napij…
I Zakopane lepiej ogladac w TV.
Ja rozumiem najazd kibicow bo zawody, ale dopuscic chuliganerie? To sa uroki centralnego zarzadzania. W cywilizowanym kraju miasto by czesciowo zamknieto.

A @birbant - moze nasi jednak do formy wroca?
Bo robudzili apetyty i potem?

1 polubienie

Rozumiem tych ludzi. Od dawna nie mogli chlać w dużej grupie i się bawić. To MY. Polacy :+1::beer::innocent:

Ale czy wszyscy musza od razu do Zakopanego? Znam w Polsce ciekawsze miejsca, zeby sie towarzysko upic.

1 polubienie

Też się dziwię.
Droga i przereklamowana miejscowość. Ale klimat ma.

1 polubienie

ja nie oglądam, bo chyba tylko publiczna to pokazuje?

1 polubienie

Jaki tam klimat? Smog jak diabli.

1 polubienie

Na razie moje przeczucia okazały się uzasadnione. Pavlovcic drugi. Granerud nie odpuszcza. A w tym towarzystwie nasz Stękała. Jest trzeci z wielka szansą na podium.
Niestety, pozostali nasi są tłem dla innych. Stoch, Kubacki i Żyła nie wykazali zbytniej formy.
Kamil będzie w grupie rozpoczynającej II serię…

1 polubienie

Brawo! Brawo! Brawo, panie Andrzeju Stękała! Pierwsze podium! II miejsce.
A w ogóle, to dzisiejszy konkurs okazał się niespodzianką. Wygrał go Ryoyu Kobayashi, po raz pierwszy w tym turnieju PŚ. Trzeci Lundvig, a Granerud siódmy…

Niestety, pozostali nasi, według mnie słabo, choć ósme miejsce Piotrka nie jest złe. Dawid jedenasty. Kamil daleko. Przepadł też Einsenbichler i Geiger.

Czyli dzialo sie…?
Nie tylko na Krupowkach?

1 polubienie

Mój fworyt, Pavlovcić, piąty. Gdzie podziali się @efka i @collins02 ?

2 polubienia

ostatnia sobota karnawalu…

Bylem na szachach.Nagły telefon ze dom wolny i nikt sie nie bedzie krecił…Trzeba bylo wykorzystać!
Dwie piękne partie w niecale 3 godziny.I znowu 1:1…Ale jestem zadowolony.To niezły i cwany gracz. :thinking:

1 polubienie

Horngaher pary w Niemczech nie wymyslił…Geiger i Eisenbichler mają forme zmienną i chyba nie są psychicznymi tytanami.
Freund sie nie odrodził,Paschke sensacją nie jest,Geiger skacze jak Sloweńcy czyli z nieba do piekła i z powrotem…
Troche to dziwne ale…To juz nie nasz problem :wink:

1 polubienie